Ovo je omiljeni parfem Kate Middleton

Foto: Epa/jomalone.co.uk

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KATE MIDDLETON, princeza od Walesa, već je dugi niz godina simbol ljepote i elegancije. Njezin bezvremenski modni stil i profinjen izgled inspirirali su mnoge, koji se često ugledaju na njezine modne i beauty odabire.

Interes za njezine beauty tajne nije iznenađujući, a mnogima su posebno zanimljivi parfemi koje nosi. Na društvenim mrežama, osobito na TikToku, brojni korisnici raspravljaju o njezinom prepoznatljivom mirisu, o kojem je prije nekoliko godina pisao i časopis Harper's Bazaar.

Njezin omiljeni parfem, Jo Malone Orange Blossom, lagan je i osvježavajući citrusni miris, koji se idealno uklapa u njezin sofisticirani stil. S gornjim notama cvijeta mandarine, srednjim notama bijelog jorgovana i baznim notama vetivera, ovaj parfem donosi svježinu koja podsjeća na procvat citrusnih stabala.

@amytoks100 Kate Middleton is is perfection so yes, I ordered her rumored perfume site unsmelled 💁🏼‍♀️ But also not much could go wrong with a Jo Malone fragrance so the stakes weren’t that high and Nordstrom has free returns 🥰 #katemiddleton #katemiddletonstyle #perfume #perfumetiktok #storytime #story #fypage #fypシ゚viral #fyppppppppppppppppppppppp ♬ original sound - amytoks100
@oliviabarad Fragrance Review: Jo Malone Orange Blossom #greenscreen #fragrancetiktok #perfumetiktok #fragrance #perfume #nicheperfume #jomalone #orangeblossom #beauty #katemiddleton ♬ original sound - Olivia Barad

Citrusni mirisi su ove jeseni i zime ponovno u trendu

Nije iznenađenje da je Jo Malone Orange Blossom sastavni dio Kateine beauty rutine. Lagani i osvježavajući, ovaj miris savršeno se uklapa u njezin elegantan, ali nenametljiv stil, čineći ga idealnim odabirom za sve prilike.

Jo Malone Orange Blossom, 30 ml, 72 eura

Zanimljivo je primijetiti da, unatoč tome što bi mogla birati skuplje, luksuznije ili niche parfeme, Kate ostaje vjerna ovom parfemu. S cijenom između 70 i 150 eura, Jo Malone Orange Blossom je relativno pristupačan u svijetu luksuznih parfema, a svakako povoljan s obzirom na kraljevske standarde.

Citrusni mirisi, poput onih naranče i mandarine, ponovno su u trendu 2024. godine. Ovi svježi i živahni mirisi, koji donose osjećaj osvježenja, sada su omiljeni ne samo tijekom ljeta, već i u zimskim mjesecima, dajući energiju i podižući raspoloženje. Ako u svojoj kolekciji još nemate citrusni parfem, možda će vam se upravo svidjeti onaj koji bira Kate.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.