"Ne mogu ga dovoljno pohvaliti": Ovaj proizvod navodno čisti sve mrlje

Foto/Screenshot: TikTok/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

MISS Mouth's Messy Eater je proizvod za uklanjanje mrlja koji je postao popularan zbog svoje snažne, ali sigurne formule. Ovaj proizvod je siguran za kućanstva s djecom i kućnim ljubimcima jer ne sadrži klor, izbjeljivač, peroksid ili sulfate.

@izwakeup

I would’ve so mad

♬ original sound - iz

Korisnici hvale njegovu sposobnost uklanjanja različitih vrsta mrlja poput masnoća, mrlja od kućnih ljubimaca i umaka. Brzo djeluje i vrlo je učinkovit.

Može se bez brige koristiti na tepisima, tapeciranom namještaju, kaučima i odjeći. Ne ostavlja tragove i ne mijenja boju tkanina. Također je dostupan u obliku bočice i praktičnih maramica za čišćenje izvan kuće ili na putovanjima.

Sprej, 2 pakiranja, 36.97 eura
Maramice, 23.75 eura

Kupci su oduševljeni

Na Amazonu je vrlo dobro ocijenjen, s više od 4200 recenzija koje su mu dale pet zvjezdica. Korisnici ističu njegovu pouzdanost, brzu učinkovitost i sigurnost za upotrebu u kućanstvima s djecom i kućnim ljubimcima. 

"Iskreno, kupio sam ovo iz hira jer sam vidio da ga toliko ljudi objavljuje na svojim Insta pričama kao 'jedino sredstvo za uklanjanje mrlja koje djeluje'. Ni jedna druga metoda koju sam isprobao nije djelovala na beskrajne mrlje koje bi moj sin dobio na odjeći (prljavština, hrana i sl.). Zatim sam kupio ovaj proizvod i promijenio je igru. Ne mogu dovoljno preporučiti ovaj proizvod!!!" napisao je jedan recenzent.

"Ne mogu dovoljno pohvaliti ovaj proizvod. Ovo morate imati. Imam vrlo neuredno malo dijete i ovo čini čuda. Moje dijete je imalo mrlje od jagoda na majici, a ja sam samo poprskala ovaj proizvod i one su nestale, kao čarolija. Toliko volim ovaj sprej da ga imam u svim autima i torbama, jer nikad ne znaš kada će ti zatrebati. Savršen je za djecu i neuredne odrasle", napisala je još jedna zadovoljna korisnica.

@lehandrabreanne Miss mouths messy eater spray! Its in my st0r3front under "baby stuff". Works the best on berries honestly! #momhack ♬ Sunshine - WIRA
@ashleyb.2497 miss mouth's messy eater for the win! #missmouthsmessyeater #laundry #laundrytok #laundryhack #nanny #nannylife ♬ original sound - Ashley B
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.