Ovo nije štikla

Foto: balenciaga.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVATKO tko prati Balenciagu svjestan je da ovaj brend u svoj asortiman redovito uključuje neobične komade koji izazivaju pažnju. Mnogi od njih postanu viralni na društvenim mrežama, poput ručnik-suknje, ogromnih tenisica, ali i najnovijeg viralnog hita - štikle koja to nije. 

Ovaj posljednji komad posebno je privukao pažnju mnogih, osobito na društvenim mrežama poput Instagrama i TikToka. Iako izgleda kao štikla, zapravo je riječ o torbici dostupnoj u kompletno crnoj i srebrnoj boji s kristalićima.

@i_d So confused rn 😵‍💫 | video via @Demnagram #balenciaga #knifeshoes #clutchbag #tiktokfashion #fashionweek ♬ original sound - i-D

Izgleda kao klasična štikla, ali zatvarač otkriva da nije riječ o cipeli

Ova neobična torbica prvi put je predstavljena na modnoj pisti prošlog prosinca, kada je marka otkrila kolekciju za jesen 2024. na svojoj prvoj reviji u Los Angelesu. Demna, kreativni direktor Balenciage, majstor je pretvaranja običnih predmeta u neobične koji privlače pažnju. Upravo je takav komad ova torbica.

@fishmeatdie don’t forget your shoe 👠 #balenciaga #balenciaga #balenciagamalaysia #balenciagamy #balenciagabag #balenciagaparis #balenciagaknifepumps #balenciagaknife #balenciagaknifeheels #knifeheels #knifeshoes #shoebag #heelbag #balenciagaheels #balenciagashoes #demna #demnagvasalia #balenciagademna #demnagram #luxurybag #fyp #fypmalaysia #bagtok #pursebop #theklccboy ♬ Jump - Tyla & Gunna & Skillibeng

U ovu neobičnu torbicu ne može stati puno - u nju ne mogu stati veći pametni telefoni poput iPhonea, ali ima dovoljno mjesta za ruž ili sjajilo za usne, nešto novčanica, kreditne kartice i druge sitnice.

"Opasno oružje"

"Može li se nositi na nogama?", "Koliko stvari u to stane?", "Opsjednuta sam", "Ali, zašto?", "Volim ovo", "Moda postaje smiješna. Ovo je ružno", "Moda je mrtva", "Ne bih nosila ovo", "Možeš li ih nositi? To bi bilo kul", "Sviđa mi se što je to cipela, torbica i oružje u isto vrijeme", "Briljantno", "Baš je dobra", "Opasno oružje", "Legendarno", "Sviđa mi se", samo su neki od komentara na ovaj neobičan komad na društvenim mrežama.

Balenciaga Shoe Clutch Knife torbica izrađena je od kozje kože i inspirirana je Balenciaga Knife štiklama. Zatvara se patentnim zatvaračem i ima jedan glavni pretinac. Unutrašnjost je obložena finom nappa telećom kožom, a proizvedena je u Italiji.

Crna verzija dostupna je na službenoj stranici brenda i košta 1500 eura. Srebrna je nedostupna na službenoj stranici, ali se može pronaći u nekim drugim trgovinama po cijeni od preko 3500 eura. Crnu verziju možete vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.