Ovo su najpopularnije boje lakova za pedikuru ovog ljeta

Foto: Shutterstock/dm.hr/martimex.hr/pinkpanda.hr/sephora.fr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJETO je počelo, a to znači da smo već izvadili sandale iz ormarića. Ako ste neodlučni oko boje pedikure kojom ćete obilježiti ovo ljeto, najbolje je odabrati boje koje dobro izgledaju uz sve, ali to ne znači da trebate izbjegavati boje koje su u trendu ako vam se sviđaju. Evo koje su boje popularne ove sezone.

Klasična crvena

Crveni lak za nokte uvijek dobro izgleda, na rukama ili na nogama. Izgleda dobro u svakoj prilici, od ležernih šetnji do različitih svečanosti. Odličan je izbor ako volite nositi neutralne boje i uzorke, ali ipak želite dodati malo boje.

alverde 40 Classic Red, dm, 3.45 eura
Naj Oleari lak u nijansi Poppy Red, Martimex, 9.50 eura

Nježna ružičasta

Nježna ružičasta, pogotovo ako je prozirna, pružit će lijepu, neupadljivu boju vašim noktima bez privlačenja previše pozornosti. Ovakve su nijanse ružičaste odlične za osobe koje ne vole nositi jarke boje, ali žele onu dozu elegancije koju pruža dobra pedikura.

Catrice lak za nokte 030 Kiss The Miss, dm, 3.90 eura

Bijela

Klasična ili pak boja bisera, bijela je uvijek popularna ljeti. Klasična bijela odlično izgleda uz preplanulu put, ali ako vam je ona pretjerana, biserna ili bijela s primjesom bež ili sive izgledat će jednako dobro, ali diskretnije.

Essie lak za nokte 4 Pearly White, Pink Panda, cijena na sniženju je 6.99 eura
Bourjois Healthy Mix lak 100 Blanc'hantement, Pink Panda, 8.71 euro

Crna

Crnu mnogi smatraju hrabrom bojom laka za nokte, no ona je zapravo vrlo profinjena. Crni lak za nokte u pravilu ima visoki sjaj, zbog čega cijela pedikura izgleda skupo, a odlično izgleda uz bilo koju odjevnu kombinaciju.

Eveline crni lak za nokte, dm, 2.55 eura
Sephora 76 Black Lace, Sephora, cijena na sniženju je 2.79 eura

Maslac žuta

Ovaj popis ne bi bio potpun bez najpopularnije boje ove sezone. Maslac žuta nosi se na odjeći, na noktima, a proširila se čak i na interijere. Ako želite vedru, ali neupadljivu boju na svojim noktima, maslac žuta je odličan izbor.

Essence My Butter Half, dm, 1.70 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.