Ovu boju kuhinjskih ormarića će svi htjeti u 2025. zahvaljujući Kate Hudson

Foto: Profimedia/Instagram/ikea.com/prima-namjestaj.hr/noltestudiozadar.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KATE HUDSON često na Instagramu sa svojim pratiteljima dijeli isječke iz svog života pa tako i s vremena na vrijeme pokaže i unutrašnjost svog doma. Nedavno je na Instagramu objavila nekoliko videa snimljenih u njezinoj kuhinji, a pažnju su privukli ormarići u nježnoj nijansi zelene. 

Glumica je odabrala svjetlozelene ormariće koji ne samo da unose svježinu u prostor već i stvaraju opuštajuću atmosferu koju dizajneri obožavaju. Predviđa se da će postati apsolutni hit u 2025. godini.

U trendu, ali i bezvremenska

Nina Lichtenstein, dizajnerica interijera, ističe kako zelena boja savršeno odražava težnju za povezanošću s prirodom i stvaranjem opuštajućeg ambijenta u modernim domovima. Prema njezinim riječima, zelena će zadržati svoju popularnost zahvaljujući svojoj bezvremenskoj privlačnosti, prenosi Lvingetc.

Soledad Alzaga, također dizajnerica, ističe kako nježna zelena nijansa unosi osjećaj mira i stvara pozivajući prostor. S njom se slaže i Karen Loc iz dizajnerskog studija Lore Design u New Yorku, koja naglašava da zelena simbolizira obnovu i rast te da je idealna za kuhinje zbog svojih smirujućih svojstava.

Melissa Read, dizajnerica iz Londona, dodaje da zelena odlično funkcionira s raznim materijalima i završnim obradama, od drvenih radnih površina do modernih metalnih akcenata, te se može prilagoditi različitim stilovima dekora.

Gaia Guidi Filippi, dizajnerica interijera, vjeruje da je ova zelena boja kuhinjskih ormarića trenutno u trendu, ali predviđa da će ostati popularna i u budućnosti zahvaljujući svom klasičnom izgledu.

Kako kopirati ovaj stil uspješno?

Ako želite urediti kuhinju u stilu Kate Hudson, dizajnerica Nina Lichtenstein preporučuje da kombinirate zelene kuhinjske ormariće s neutralnim bojama i prirodnim materijalima.

"Zeleni ormarići izgledaju odlično uz bijele radne plohe, zidove i ukrasne detalje, što stvara svjež i čist dojam. Suptilne šare na radnim plohama mogu dodati dozu elegancije, a da pritom ne dominiraju prostorom. Koristite materijale poput drva ili kamena koji ističu izgled zelenih ormarića."

Također, važno je osigurati da prostorija bude ispunjena prirodnom svjetlošću. "Dodajte puno bijelih elemenata kako bi prostor ostao svijetao i prozračan. Ova ravnoteža sprječava da zelena boja djeluje preteško i održava smirujući ugođaj. Kate također koristi žive, svijetle boje kroz kuhinjske dodatke kako bi dodala razigran i dinamičan element u dizajn", dodaje Lichtenstein.

Zelena boja postaje nova neutralna, a Kate Hudson prednjači u ovom trendu. Vjerujemo da će ga mnogi kopirati. 

Nolte kuhinja, cijena na upit
IKEA Bodarp kuhinja, cijena na upit
Kuhinja Perla, Prima Namještaj, cijena na upit
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.