Pamela Anderson uvijek oduševljava. Njezina elegantna manikura savršena je za jesen

Foto: Profimedia/dm.com/opi.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PAMELA Anderson je bila i ostala prava modna i beauty ikona. Iako se njezin stil iz 90-ih i dalje spominje, i 2024. je njezino vrijeme. U ožujku je surađivala s brendom Re/Done na kolekciji traperica i majica, redovito je na modnim revijama, razvija svoju beauty liniju Sonsie Skin, a nedavno je primila nagradu Glamour's Woman of the Year u New Yorku.

Savršena jesenska nijansa

Pozornost privlači i minimalnim nošenjem šminke jer pokazuje koliko je lako i bez nje izgledati profinjeno. Na svečanoj dodjeli Glamour's Woman of the Year 8. listopada, Anderson je nosila morskozelenu Oscar de la Renta haljinu ukrašenu draguljima, uz koje je savršeno pristajala manikura u tamnocrvenoj boji.

Njezini nokti u boji brusnice dodali su poseban kontrast pastelnoj haljini, dok je ostatak izgleda bio jednostavan i efektan. Koža je bila zdrava i blistava, a šminka, za koju se ovaj put ipak odlučila, bila je zaista minimalna. Koristila je tek malo rumenila, sjenila i sjajila.

No kako je zvijezda svega bila njezina manikura, odlučili smo potražiti slične lakove za nokte.

Essence 14 All-Time Favoured, dm, cijena je 1.70 eura
Catrice 03 Caught On The Red Carpet, dm, cijena je 2.60 eura
Max Factor 373 Regal Garnet, dm, cijena je 5.90 eura
OPI Malaga Wine, Sephora, cijena je 18 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.