Paris Hilton lice je nove seksi kolekcije Agent Provocateura

Foto: Shutterstock/agentprovocateur.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AGENT Provocateur predstavio je Paris Hilton kao najnovije zaštitno lice svoje kolekcije za jesen/zimu 2024. Hilton predvodi proslavu 30. godišnjice brenda ove godine, utjelovljujući ulogu "The Provocateur", naglašavajući svoju unutarnju snagu i samopouzdanje.

Kolekcija nadahnuta prvom kolekcijom brenda

Kampanja je snimljena u Los Angelesu, a snimio ju je fotograf Greg Williams. Hilton je inače bliska s brendom još od 2000. kad je pomogla otvoriti trgovinu Agent Provocateur u aveniji Melrose.

"Paris je sve što pravi Provocateur treba biti: neustrašiva, ženstvena i ne boji se živjeti prema svojim pravilima. Dio je naše obitelji već dugo, nosila je i voljela brend oduvijek. Napokon ostvariti ovakvu suradnju je ostvarenje sna", izjavila je Sarah Shotton, kreativna direktorica brenda, piše Hypebae.

"Pozirati u donjem rublju nije samo moda i seksipil. Radi se o utjelovljavanju moći, glamura i, naravno, zabave", rekla je Hilton. "Rad sa Sarah Shotton i Gregom Williamsom bio je san, imali smo nevjerojatan dan na setu."

Ova sezonska kolekcija sadrži komade nadahnute prvom kolekcijom Agent Provocateura. Komadi su izrađeni od luksuznih materijala poput svilenkastog satena, talijanskog tila i francuske čipke, a kolekcija uključuje couture stilove i do sada neviđeni nakit. Cjelokupnu kolekciju možete pogledati ovdje, a niže smo izdvojili komade koji su nam privukli pozornost.

Grudnjak, cijena je 535 eura, Gaćice, cijena je 380 eura
Bodi, cijena je 275 eura
Haljina, cijena je 1545 eura
Kupaći kostim, cijena je 265 eura
Lanac za tijelo, cijena je 465 eura
Naušnice, cijena je 105 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.