Pitali smo mame bez kojih proizvoda ne bi mogle živjeti: "Stisnem gumb i boca gotova"

Foto: dm.hr/konzum.hr/ljekarne.online/interposrt.hr/makrogrupa.hr/links.hr/babybrezza.eu

BITI MAMA je full time posao s gomilom neplaćenih prekovremenih sati. Zato mamama uvijek dobro dođu proizvodi koji taj posao barem malo olakšavaju. Pitali smo mame bez kojih proizvoda ne bi mogle živjeti, a njihovi odgovori možda i vama olakšaju život ili vas inspiriraju da razveselite neku vama dragu mamu. Evo što kažu.

Pelene

Jedna mama navela je pelene. "Ne mogu zamisliti da uz ovaj ritam koristim i perem višekratne. Svaka čast tko uspije", rekla nam je.

Violeta pelene, dm, 15.91 euro

Kinder čokolada

Druga mama spomenula je Kinder čokoladu i ostale slatkiše "za oživljavanje". "Za mene, naravno. Ne bih preživjela noćna hranjenja i ustajanja bez slatkiša", kaže. 

Kinder Bueno, Konzum, 1.09 eura

Usni aspirator

"Usni aspirator", istaknula nam je jedna mama. Ona kaže da bez njega ne može još otkako je dijete bilo novorođenče do danas, kad je toddlerka koja ne zna dobro ispuhati nos. "Spasio nas je nebrojeno puta i doma i na putovanjima", zaključila je.

Nosiboo Eco usni aspirator, ljekarna.online, 14.47 €

Podbradnik s rukavima

Još jedna mama navela je podbradnik s rukavima. "Nezamjenjiva oprema za istraživanje hrane. I poštedu uništavanja robe", rekla nam je.

Podbradnik s rukavima, dm, 5.30 eura

Pilates lopta 

Zatim je na red došla i pilates lopta. Jedna mama tvrdi da im je ona pomogla u smirivanju za vrijeme grčeva. "A sad se uvijek uspješno uspavamo s njom", tvrdi. Kaže da je zahvalna prijateljici na preporuci. "Dijete spava, a mama gubi kalorije od silnog hopsanja", dodala je.

Terinda YOGA BALL, intersport.hr, 19.99 eura

Pametno kuhalo 

Jedna mama rekla nam je da ne bi mogla živjeti bez pametnog kuhala koje održava temperaturu vode. "Potpisujem za pametno kuhalo", dodala je druga.

Kuhalo za vodu Xiaomi Mi Smart Kettle Pro, makromikrogrupa.hr, 59 eura

Nadzorna kamera

Jedna mama navela je kameru, konkretno Xiaomi Mi 360. Tvrdi da je kamera top jer ima i noćni način rada, a preko mobitela može gledati što se događa s bilo kojeg mjesta, s posla ili iz dvorišta dok pije kavu. Uz to, ima i dvostrani mikrofon.

Kaže da se može uključiti dojava notifikacija svakog pokreta u prostoriji. "Ja sam je isključila jer me živcira, ali kad se tek rodila, imala sam upaljeno jer - bojiš se svega", podijelila je s nama.

Xiaomi Mi 360° Camera (1080P), links.hr, 34 eura

Aparat za pripremu adaptiranog mlijeka

"Baby Brezza definitivno", rekla nam je jedna mama. Kaže da olakšava pripremu AD-a, a spašava po noći i po danu. "Stisnem gumb i boca gotova", navodi.

Baby Brezza aparat za pripremu adaptiranog mlijeka Pro Advanced, babybrezza.eu, 289.90 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.