Platila 200 dolara ulaznice za koncert Sabrine Carpenter, ovakav joj je bio pogled

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLOBALNI internetski prodavatelj ulaznica Ticketmaster nedavno se našao na meti kritika. Naime, jedna žena tvrdi da joj je prodao nepostojeća mjesta za koncert Sabrine Carpenter.

Pop senzacija Sabrina Carpenter, poznata po hitovima Please Please Please i Espresso, započela je prvu svjetsku turneju prošlog mjeseca. Turneja pod nazivom Short n' Sweet trajat će do ožujka 2025. godine i obuhvatit će 47 koncerata u 40 gradova, uključujući i neke europske destinacije.

Cijene ulaznica za koncerte Sabrine Carpenter na njezinoj Short n' Sweet turneji znatno variraju ovisno o lokaciji, tipu ulaznice i prodajnom mjestu. Za standardna mjesta cijene se obično kreću od 50 do 150 eura, dok za bolja mjesta i VIP pakete mogu dosegnuti 250 eura ili više. 

"Kada ti Ticketmaster proda mjesta koja ne postoje"

U TikTok videu s više od 5.9 milijuna pregleda jedna obožavateljica izjavila je da je platila 200 dolara za ulaznicu za koncert u Chicagu, no osjeća da ju je Ticketmaster potpuno izigrao. "Kada ti Ticketmaster proda mjesta za Short n' Sweet koja uopće ne postoje, pa ti donesu sklopive stolice??? Sabrina, molim te, pomozi", izjavila je Kelsey (@wildwildginger).

@wildwildginger @Sabrina Carpenter please please please we paid $200 what on earth 😭😭😭 im so sad #sabrinacarpenter #shortnsweet #espresso #taste #pleasepleaseplease @Ticketmaster ♬ original sound - Kelsey

Kelsey je odgovorila na komentare u kojima se tvrdilo da je na Ticketmasterovoj stranici vjerojatno bilo naglašeno kako mjesta imaju "djelomično ograničen pogled", ali da ona to nije primijetila.

Istaknula je da plan sjedenja nije jasno prikazivao kakvo je točno ograničenje pogleda. Također je napomenula da su kupili numerirana sjedala, no osoblje im je donijelo sklopive stolice. "To znači da naša sjedala zapravo nisu ni postojala", dodala je Kelsey. 

@wildwildginger Replying to @Nicole my biggest point is our seats literally didnt exist + I’ve been to plenty of “limited view” concerts before and never had this issue #ticketmaster #sabrinacarpenter #shortnsweet #chicago #pleasepleaseplease #espresso #taste #nonsense ♬ original sound - Kelsey

Ticketmaster na svojoj stranici navodi da prodaje ulaznice s "djelomično ograničenim pogledom". Također ističu da prodaju ulaznice označene kao No Stage View, Video View i Listening Only, koje još više ograničavaju vizualno iskustvo. "Organizator događaja nudi ove ulaznice jer mnogim fanovima pogled nije presudan", stoji na Ticketmasterovoj web stranici, prenosi Daily Dot. 

U slučaju koncerta Sabrine Carpenter Kelsey je doslovno bila smještena iza pozornice. Pjevačicu je mogla djelomično vidjeti samo kad bi Sabrina bila na samom prednjem dijelu pozornice ili kada bi se približila bočnim dijelovima.

@wildwildginger Replying to @Alexa Nicolozakes unfortunately this is where you’re wrong #shortnsweet #chicago #sabrinacarpenter #espresso #pleasepleaseplease #taste #nonsense #juno #ticketmaster ♬ original sound - Kelsey

"Čini mi se neetičnim da tvrtke kažu: 'Pogled je ograničen ili djelomično blokiran', a da pritom barem ne pokažu kako to zapravo izgleda", izjavila je, između ostaloga, Kelsey.

Je li pogled stvarno bio toliko loš?

Iznad mjesta gdje su Kelsey i njezini prijatelji sjedili nalazio se ekran, ali Kelsey je rekla da je to bilo poput sjedenja u prvom redu kina, pri čemu morate stalno gledati prema gore, što je "jako dezorijentirajuće". "Od tog pogleda mi je bilo mučno", dodala je.

U jednom od naknadnih videa Kelsey je napomenula da je backstage ekipa, koju su mogli jasno vidjeti, učinila večer zabavnijom. Darivali su nju i njezinu prijateljicu gumenim lopticama i zabavljali se s njima tijekom cijele večeri. "Možda nismo mogli vidjeti pozornicu, ali barem smo imali vlastiti show ovdje iza", rekla je Kelsey.

@wildwildginger Replying to @Coreby that backstage access went crazy 🤪 #shortnsweettour #pleasepleaseplease #chicago #sabrinacarpenter #shortnsweet #nonsense #taste #espresso #juno ♬ original sound - Kelsey

"Ne bi smjeli prodavati ovakve ulaznice"

Njezini su videi prikupili brojne komentare. "Samo 200 dolara za pristup backstageu, genijalno", "Ne bi smjeli prodavati ovakve ulaznice, to je prevara", "Zato ne vjerujem Ticketmasteru, uvijek idem direktno na službene stranice", "Curo, 200 dolara za takva mjesta, traži povrat novca", "Nadam se da si te ulaznice platila 20 dolara", "Ovo mi se dogodilo na koncertu Billie Eilish."

The Daily Dot je kontaktirao Ticketmaster u vezi s ovim slučajem, ali do sada nisu dobili odgovor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.