Pogledajte kako Rihanna izgleda u Diorovoj kampanji za J'Adore

Foto: Profimedia/lvmh.com/Dior

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRVE fotografije nove Diorove kampanje za parfem J'Adore, u kojoj Rihanna preuzima ulogu ambasadorice, upravo su stigle. Dior je još u lipnju najavio Rihannu kao novo lice ove klasične linije mirisa, a sada je podijelio prvi pogled na kampanju. 

Rihannu je fotografirao Steven Klein u hodnicima Versaillesa, a barbadoška pjevačica zablistala je s plavom kosom i zlatnom šminkom. Pozirajući u zlatnim, raskošno ukrašenim prostorijama legendarnog francuskog dvorca, Rihanna se prvo pojavljuje s ogrlicom od zlatnih perli, a potom u crnoj haljini s kapom. 

"Savršenstvo", "Jako je lijepa", "Ona je savršena", "Predivna", "Njezine oči", "Izgleda odlično", neki su od komentara na Instagramu povodom objave prvih fotografija kampanje. 

"Oduvijek sam voljela ovaj parfem"

Rihanna ističe da je J'adore oduvijek imao posebno mjesto u njenom životu, prisjećajući se trenutka kada je prvi put upoznala ovaj Diorov klasik, prenosi Vogue Arabia. "Oduvijek sam voljela ovaj parfem", objašnjava. "Moja majka je radila u parfumeriji i često bi donosila kući testere kad bi skoro bili prazni. Uvijek je u našoj kući bila bočica J'adorea."

Već je surađivala s Diorom 2015. 

Nakon što je već surađivala s Diorom, u kampanji Secret Garden iz 2015. godine, pjevačica je uzbuđena zbog novog poglavlja suradnje s ovim brendom.

"Kuća Dior uvijek je predstavljala najvišu razinu elegancije, umijeća i otmjene ženstvenosti", kaže Rihanna. "Uvijek je čast biti dijelom povijesti brenda, a sada predstavljati J'Adore nosi još veću odgovornost zbog važnosti koju ovaj parfem ima za Dior."

Zamijenila je Charlize Theron

Kao što smo u uvodu naveli, Rihanna je u lipnju službeno predstavljena kao novo lice J'adorea, a tada je izjavila da je presretna što je imenovana ambasadoricom.

"Biti novo lice J'adorea je i čast i misija", rekla je. "Ovaj miris, koji poznajem i volim toliko dugo, znači mnogo ženama. Posebno se radujem pridružiti se ovoj avanturi i doprinositi joj kroz svoj svijet, svoju priču, svoje korijene, kao i kroz svoju kreativnost i ženstvenost."

Njeno imenovanje znači da je zamijenila glumicu Charlize Theron, koja je bila sinonim za parfem više od dva desetljeća. U svojoj novoj ulozi unutar Diorove obitelji, južnoafrička glumica sada je preuzela ulogu ambasadorice za njegu kože i nakita.

Kao poznata ljubiteljica parfema, Rihanna je već lansirala 11 parfema u suradnji s Parluxom, prije nego što je predstavila Fenty Eau de Parfum za svoj brend Fenty Beauty.

S izraženim bijelim cvjetnim notama jasmina, đurđice, tuberoze i frezije, uz ružu, mošus i vaniliju, te voćnim notama kruške, dinje, breskve i citrusa, J'adore je ženstveni i moderni parfem koji je ostao omiljen među ženama od svog lansiranja 1999. godine. Rihannina cjelovita kampanja za J'adore globalno će biti lansirana 1. rujna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.