Pojavile se fotke novih Samba tenisica koje obaraju s nogu

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NA DRUŠTVENIM mrežama pojavile su se fotke koje otkrivaju neočekivani zaokret u dizajnu kultnih adidas Samba tenisica. Ovaj legendarni model sada se pojavljuje u potpuno novom ruhu - čipkastom izdanju.

Očekuje se da će ove tenisice biti dostupne krajem 2024. 

Novi model Samba tenisica zadržava svoju prepoznatljivu siluetu, ali donosi svježinu kroz upotrebu materijala. Gornji dio tenisice izrađen je od bijele kože koja je ukrašena mrežastim uzorkom nalik čipki. Posebnu pažnju privlače dodatni detalji, kao što su nježni cvjetni ukrasi koji se nalaze na jeziku tenisice, te vezice koje podsjećaju na baletne vrpce.

Ove Sambe čine se kao savršen izbor za žene koje cijene spoj stila i udobnosti. Savršene su za sve prilike, bilo da se radi o svakodnevnim aktivnostima ili posebnim prigodama. S njihovim jedinstvenim dizajnom i pažljivim detaljima, ne sumnjamo da će svaka žena poželjeti imati par ovih tenisica u svom ormaru.

Iako adidas još uvijek nije službeno potvrdio izlazak modela, očekuje se da će ove tenisice biti dostupne krajem 2024. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.