Pojavile su se nove informacije o nadolazećem Samsung Galaxyju S25 Ultra

Foto: Shutterstock (na naslovnoj fotografiji nije uređaj o kojem je riječ u tekstu)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NEKOLIKO dana nakon što je otkrio navodni izgled novog Samsung Galaxy S25 Ultra telefona, Ice Universe je podijelio novu informaciju o nadolazećem telefonu na svojem X profilu. Ice Universe je poznat po čestom dijeljenju povjerljivih informacija o nadolazećim tehnološkim uređajima.

Veći ekran

Navodno će telefon, osim blago zaobljenih rubova u odnosu na prethodnika, imati i veći ekran. Prema informacijama koje je podijelio, Galaxy S25 Ultra bit će širok 77.6 mm, od čega će 73 mm biti ekran, što znači da će bočni okviri biti debeli samo 2.3 mm. Ekran će imati dijagonalu od 6.86 inča.

Za usporedbu, Galaxy S24 Ultra ima ekran od 6.79 inča, a okvir oko ekrana je debeo 3.35 mm. Ako su ove informacije točne, to znači da će kod Galaxy S25 Ultra telefona taj okvir biti smanjen za više od 30%, navodi GSMArena. To će zasigurno poboljšati vizualno iskustvo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.