Pokreće li Blake Lively novi brend?

Foto/Screenshot: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ČINI se da glumica Blake Lively, već poznata po svojim brendovima pića, Betty Booze i Betty Buzz, sada pokreće novi brend, usmjeren na ljepotu. Naime, Blake je nedavno počela pratiti Instagram profil pod nazivom Blake Brown Beauty, koji za sada prati samo nju.

Na tom profilu trenutno je objavljena samo jedna fotka koja prikazuje stražnji dio glave žene, a mnogi pretpostavljaju da bi to mogla biti Blake. Profilna fotografija Blake Brown Beauty također ima logo koji podsjeća na brendiranje linija pića Betty Booze i Betty Buzz. 

Ova objava je, naravno, privukla velik broj komentara. Dok su mnogi izrazili svoje oduševljenje i istaknuli da će kupiti - sve, drugi su naglasili da je tržište već prezasićeno beauty brendovima slavnih osoba.

"Lansira li ona svoju kozmetičku liniju?", "Baš sam uzbuđena, kupujem sve", "Nema šanse", "Kupujem sve", "Jedva čekam", "Uzmi moj novac", samo su neki od komentara onih koji s nestrpljenjem iščekuju mogući izlazak nove kozmetičke linije.

"Vau, još jedna celeb linija koju nismo tražili", "Napokon još jedna slavna beauty linija! Jedva čekam vidjeti vaše preskupe kemikalije u plastici!", kritički su komentirali neki. 

Ime brenda iznenadilo je neke

Neke je, pak, iznenadilo ime brenda, odnosno pravo ime glumice. Naime, prema Wikipediji, pravo ime Blake Lively je Blake Ellender Brown. Kako navodi časopis Glamour, Blakeina majka, Elaine McAlpin Lively, već je imala troje djece s bivšim mužem Ronaldom Livelyjem kada se udala za Blakeinog oca, glumca Ernesta Wilsona Browna Jr.

Elaine je odlučila zadržati prezime Lively, a Ernest je promijenio svoje prezime u Lively kako bi sva djeca imala isto prezime, što je dovelo do promjene i Blakeinog prezimena. Blake je prije promjene neko vrijeme nosila prezime Brown.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.