Popularan pametni zvučnik službeno se povlači iz prodaje

Foto: Shutterstock/amazon.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AMAZONOV Echo Dot je pametni zvučnik s ugrađenom virtualnom asistenticom Alexom. Omogućava kontrolu pametnih uređaja, reprodukciju glazbe, pristup informacijama i još mnogo toga putem glasovnih naredbi. Uz standardni model postoji i Echo Dot s LED satom kako ne biste Alexu trebali pitati za vrijeme. No ovaj model više se neće proizvoditi.

U našim trgovinama ga više nema

"Kad se zalihe ove generacije Echo Dota sa satom prodaju, neće biti dopunjene", rekla je glasnogovornica Amazona Liz Roland za The Verge. Posljednji primjerci rasprodaju se brzo, a kad ih ponestane na Amazonu i u fizičkim trgovinama, to je to.

Dakle, ako ste se pitali zašto u našim trgovinama više ne možete naći Echo sa satom, sad znate.

Ni ova ni verzija Echo Dota bez sata nisu ažurirane od 2022. Umjesto toga Amazon je odlučio osuvremeniti Echo Spot. Za razliku od Dot modela, on ima zaslon i dodatne priključke za punjenje, koji će dobro doći onima koji imaju ograničen prostor za utičnice.

Još nije poznato kad će Echo Spot stići u naše trgovine, no ako vam je zanimljiv ovakav zvučnik, u brojnim je trgovinama dostupan klasični Echo Dot koji zasad ostaje dio Amazonove ponude.

Amazon Echo Dot, Links, cijena je 64.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.