Popularni youtuber obilježava milijardu prodanih boca svog energetskog pića

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PIĆE Prime Logana Paula i KSI-ja zaradit će 1.2 milijarde dolara od prodaje do kraja 2023. godine. Vijest dolazi u trenutku kada robna marka pića obilježava milijardu prodanih boca međunarodnim Gold Bottle darivanjem i 48-satnom pop-up trgovinom u dva grada. 

>>Energetsko piće youtubera stiglo u RH, djeca su luda za njim. Je li opasno?

Kako piše Hypebeast, počevši od 10. studenog, u New Yorku i Londonu otvaraju se Prime Gold pop-up trgovine. One će fanovima ponuditi priliku da prošeću prostorom ukrašenim zlatnim slikama i skulpturama, a bit će i nagrada za kupce. 

"Mi sve radimo veliko"

Svaka lokacija sadržavat će kutiju s trezorom u kojoj se nalazi Prime boca od 24K zlata u vrijednosti od 500.000 dolara. Adrese pop-up trgovina marka će objaviti uskoro, a bit će otvorene od 10. do 12. studenog.

Mogu se kupiti i kod nas

"Mi sve radimo veliko. Otkad smo stvorili Prime, napravili smo vlastiti plan kada je riječ o marketingu, skaliranju i izgradnji brenda. U kratkom smo razdoblju postali najbrže rastuća tvrtka za proizvodnju pića u povijesti prodavši milijardu boca u samo dvije godine. Uvjereni smo da će naši fanovi biti ugodno iznenađeni kada posjete naše slavljeničke Gold trgovine i vide kakvo je jedinstveno iskustvo izgradio naš tim", rekli su osnivači Primea Logan Paul i KSI.

Podsjećamo, Prime je brend sportskih i energetskih napitaka koji su u 2022. godini pokrenuli youtuberi Logan Paul i KSI. Ova pića prodaju se i kod nas, boca od 500 mililitara košta između 5 i 12 eura, ovisno o trgovini. Prime Energy pića nisu namijenjena mlađima od 18 godina. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.