Potvrđeno je, OnePlus 13 bit će predstavljen idući mjesec

Foto: Shutterstock (na fotografiji je OnePlus 11)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LOUIS LEE, predsjednik OnePlusa u Kini, potvrdio je putem kineske društvene mreže Weibo da će novi flagship model biti predstavljen sljedećeg mjeseca. Lee je istaknuo da OnePlus 13 dolazi s "najnovijom generacijom flagship čipova".

Uređaj je također dosegnuo brzinu osvježavanja od 120 Hz prilikom igranja popularne igre Genshin Impact, što potvrđuje "daljnja poboljšanja u performansama tijekom igranja".

Prema navodima GSMArene, lansiranje telefona vjerojatno će uslijediti ubrzo nakon predstavljanja Snapdragon 8 Gen 4 čipseta, koje se očekuje do kraja listopada. Očekuje se da će telefon najprije biti dostupan u Kini, vjerojatno uoči Dana samaca 11. studenog. Globalna verzija uređaja vjerojatno će biti dostupna početkom 2025. godine.

Što se do sada zna o nadolazećem telefonu?

Još nema službenih informacija od OnePlusa o modelu OnePlus 13, ali glasine sugeriraju da će telefon imati 6.8-inčni zaslon visoke rezolucije (1440p), bateriju od 6000 mAh, brzo žično punjenje od 100 W te bežično punjenje od 50 W. 

Također se očekuje da će OnePlus 13 imati tri stražnje kamere: glavnu kameru od 50 MP (Sony LYT808), ultraširoku kameru od 50 MP (Sony IMX882) i telefoto kameru s periskopom od 50 MP (Sony IMX882) koja omogućuje 3x optički zoom. Telefon bi trebao imati certifikat otpornosti na vodu i prašinu, vjerojatno IP68 ili IP69.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.