Povoljne dekoracije za dom: Pronašli smo lampu i za 113 kuna

Foto: sinsay.com, pepco.hr, emmezeta.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DEKORACIJE za dom ne moraju biti skupe da bi bile kvalitetne i lijepe. Iako se možda nekima na prvu ovakve dekoracije čine nepotrebne, upravo ti detalji najviše doprinose estetskom izgledu doma i čine ga toplim i ugodnim te takvim kakav poziva na odmor i opuštanje.

Pregledali smo ponudu naših trgovina i izabrali predmete poput lampi, vaza i zdjela pa do ogledala koja su nam se svidjela, a čija je cijena pristupačna. 

Stolne lampe

Za one koji vole toplinu zlatnih tonova pronašli smo dvije lampe, prva stolna svjetiljka (lijeva) s terakota uzorkom na bazi je iz Pepca (113.2 kn), a druga (desna) sa zlatnom bazom je iz trgovine Sinsay (159.90 kn).

Za one koji preferiraju jednobojne, smirujuće tonove pronašli smo dvije opcije. Prva je stolna crna lampa (lijeva) na metalnim nogicama koju smo pronašli u trgovini Sinsay (69.90 kn), a druga je bež boje s drvenim nogicama iz iste trgovine (84.90 kn). 

Ukrasne zdjele

U nekoliko smo trgovina primijetili željezne zdjele koje mogu poslužiti za pohranu voća ili pak u dekorativne svrhe. Najviše nam se svidjela ova u Sinsayu koja dolazi u crnoj i zlatnoj boji (na fotografiji gornja i donja lijeva, 34.90 kn). 

Ako ste pak u potrazi za ukrasnim pladnjevima za stol, u istoj trgovini smo pronašli ove u obliku lista, u crnoj i bijeloj boji (34.90 kn). Za one koji vole klasične zdjele modernog dizajna, ovu smo crnu pronašli u Emmezeti, dostupna je i u bijeloj boji (49.99 kn). 

Vaze

Vaze su još jedan predmet koji je, osim što može biti dekorativan, i koristan, posebno za one koji vole držati bilje u teglama ili povremeno ukrastiti svoj dom rezanim cvijećem. Zelenu vaza kanticu s natpisom "home sweet home" pronašli smo u trgovini Sinsay (17.90 kn). Dostupna je i u bijeloj i crnoj boji.

Odmah do nje nalazi se bijela vaza s obrisom ljudskog lica koju smo pronašli u Pepcu (26 kn). Bijelu dekorativnu keramičku vazu za cvijeće, neobičnog oblika (na fotografiji na dnu), pronašli smo u trgovini Sinsay (59.90 kn).

Ogledalo

Ogledalo okruglog oblika, jedan od popularnijih dizajna u posljednje vrijeme, pronašli smo u Emmezeti (179.99 kn). Veličine je 55 centimetara, a dostupno je u srebrnoj, zlatnoj i crnoj boji. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.