Poznata marka kuhinjskih uređaja ima novi hit: "Aparat mojih snova"

Screenshot/Foto: TikTok/sharkninja.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LJETO je u punom jeku, a s njim dolazi i potreba za osvježenjem. Upravo na vrijeme, SharkNinja, globalna tvrtka poznata po inovativnim kućanskim aparatima, lansirala je najnoviji hit proizvod - Ninja Slushi - koji je već osvojio TikTok.

@ninjakitchen 🚨 NEW NINJA ALERT 🚨 Ninja SLUSHi™ 🤝 #NationalSlurpeeDay. Get psyched to easily transform almost all your favorite drinks into frozen fun, every day of the year. ❄️ Available now in our TT shop. #NinjaSLUSHi - #FrozenDrink #SLUSHi #NewProduct #ProductLaunch ♬ original sound - Ninja Kitchen

Video predstavljanja uređaja na službenom TikTok profilu brenda NinjaKitchen u samo jednom danu zabilježio je gotovo 3 milijuna pregleda.

"Ninja zna kako preuzeti cijelu kuhinjsku radnu površinu", "Oduvijek sam želio imati aparat za slushije poput onih u benzinskim postajama, a sada će se moji snovi ostvariti!", "Treba mi ovo", "Nemam dovoljno prostora na radnoj površini za sve ove Ninja uređaje", "Smrznuti kokteli cijeli dan s ovim čudesnim aparatom!", "Ovo je aparat mojih snova, ali si ga ne mogu priuštiti", samo su neki od komentara.

Priprema smrznutih napitaka u samo 15 minuta

Ovaj uređaj omogućuje pripremu smrznutih napitaka u samo 15 minuta, eliminirajući potrebu za ledom. Umjesto toga, koristi RapidChill tehnologiju koja ravnomjerno zamrzava tekućinu i održava optimalnu temperaturu do 12 sati, prema tvrdnjama proizvođača.

@ninjakitchen Replying to @Kel just in time for the weekend! 🍸 #NinjaSLUSHi ♬ Frozen Margarita - TED

Ninja Slushi omogućava stvaranje raznih smrznutih napitaka, od klasičnih slushija i milkshakeova do koktela kao što su daiquiriji i margarite. S XL kapacitetom i dizajnom za ponovno punjenje, idealan je za velike zabave i okupljanja.

Jedan od ključnih aduta Ninja Slushija je njegova jednostavnost korištenja. Potrebno je samo uliti tekućinu u spremnik, odabrati jedan od pet unaprijed postavljenih programa i pričekati 15 minuta da napitak bude spreman. Marka ističe jednostavnost čišćenja nakon korištenja, naime aparat ima ciklus ispiranja, a pojedini dijelovi se mogu odvojiti i oprati u perilici posuđa.

@ninjakitchen Replying to @Megaroo 🦘 we couldn’t have said it better @John ♬ original sound - Ninja Kitchen

Globalno lansiranje do 2025. godine

Ninja Slushi omogućava korisnicima eksperimentiranje s različitim tekućinama i okusima. Od jutarnjih frappé kava do večernjih frosé napitaka, pa sve do ljetnih favorita poput lubenice i jagode s bosiljkom te klasičnih slushija s okusima gaziranih pića, mogućnosti su raznolike.

Ninja Slushi trenutno je dostupan u SAD-u po cijeni od 269.99 dolara (oko 247 eura) na NinjaKitchen.com te kod poznatih trgovaca poput Amazona, Targeta, Walmarta, Best Buya i Kohl'sa. Planira se globalno lansiranje ovog uređaja do 2025. godine, čime će korisnici diljem svijeta moći isprobati ovaj novi aparat za pripremu smrznutih napitaka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.