Predivna je: Osvojila nas je ova Zara Home stropna lampa

Foto: zarahome.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZARA HOME nudi široku ponudu posteljine, namještaja, dekoracija, kuhinjskog pribora i kupaonskih dodataka. Njihovi proizvodi odlikuju se modernim dizajnom, kvalitetom i uglavnom pristupačnim cijenama, iako suradničke kolekcije mogu biti skuplje.

Teško je reći što je najpopularnije u Zara Home trgovini jer je većina ponude podjednako tražena, no na društvenim mrežama se posebno ističu tepisi i rasvjeta. Ovi komadi nerijetko postanu viralni i rasprodaju se u trenu, poput Double-leaf stropne lampe o kojoj smo već pisali.

Izrađena je od morskih algi

Sada nam se čini da bi Zara Home mogla imati novi hit kada je riječ o rasvjeti. Radi se o visilici izrađenoj od pletenih morskih algi, koja svojim izgledom podsjeća na ogromni šešir. Vjerujemo da bi se svojom impresivnom pojavom savršeno uklopila u većinu interijera.

Ipak, posebno bi došla do izražaja u vikendicama, apartmanima i kućama na moru zbog svog morskog štiha. Ova jedinstvena visilica može postati središnji komad u svakom prostoru, donoseći dašak prirode i elegancije.

Visilica od morskih algi, Zara Home, 119 eura

Ova visilica izrađena je od pletenih morskih algi s kontrastnim detaljem na rubu. Dimenzije su joj 34 x 82 x 82 cm (visina x širina x dubina), a cijena joj je 119 eura. Nas je potpuno osvojila, a kakva je vama?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.