Predsjednik Huaweija potvrdio je lansiranje prvog trostruko sklopivog uređaja u rujnu

Foto: Shutterstock (na fotki je Huawei Mate XS)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVIJET mobilne tehnologije na pragu je nove ere. Huawei, kineski tehnološki div, službeno je potvrdio da će u rujnu predstaviti prvi trostruko sklopivi telefon na svijetu, čime će postaviti nove standarde u industriji pametnih telefona.

Kako prenosi Huawei Central, ovu uzbudljivu vijest objavio je Yu Chengdong, predsjednik Huawei Consumer Business Groupa, tijekom ceremonije isporuke automobila STELATO S9. 

Još nema službenih fotografija

Novi uređaj ide direktno u borbu protiv nadolazećeg iPhonea 16. Trebao bi raditi na Huaweijevom operativnom sustavu HarmonyOS i koristiti Kirin čip.

Iako još nema službenih slika, zna se da će novi uređaj imati veliku okruglu kameru s više leća. Nedavne snimke koje su procurile online pokazuju da će telefon imati veći zaslon od većine sklopivih modela, a bit će opremljen i olovkom sa strane. Kad je sklopljen, izgleda kao standardni mobitel, dok se u rasklopljenom stanju pretvara u tablet. Datum lansiranja i cijena još uvijek nisu potvrđeni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.