Predstavljen je Galaxy S24 FE. Evo koliko košta

Foto: samsung.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAMSUNG Electronics predstavio je Galaxy S24 FE. Telefon dolazi s većim zaslonom, većom baterijom i poboljšanim performansama.

Galaxy S24 FE krasi 6.7-inčni Dynamic AMOLED 2X zaslon, baterija ima kapacitet od 4700 mAh, a uređaj pokreće Exynos 2400e čipset. Telefon ima 8 GB RAM-a, a bit će dostupne verzije sa 128 i 256 GB prostora za pohranu na hrvatskom tržištu. Samsung tvrdi da je ovo savršen uređaj za igranje igara u pokretu.

Glavna kamera od 50 MP, a selfie od 10 MP

Ima glavnu kameru od 50 MP i telefoto kameru od 8 MP s 3x optičkim zumom, obje s optičkom stabilizacijom slike (OIS). Uz to, tu je i ultraširoka kamera od 12 MP te selfie kamera od 10 MP. Tvrtka navodi da su mogućnosti kamere dodatno poboljšane ProVisual Engine sustavom, AI tehnologijom koja podiže kvalitetu snimaka na novu razinu.

Osim toga, tvrtka je tijekom predstavljanja izdvojila i druge značajke, uključujući Nightography, značajku koja koristi AI obradu signala slike za poboljšanje fotografija pri slabom osvjetljenju.

ProVisual Engine radi s 50 MP Adaptive Pixel senzorom širokokutne kamere, omogućujući optičku kvalitetu na razinama zumiranja od 2x i 3x. AI zumiranje poboljšava kvalitetu slike za udaljenosti unutar raspona digitalnog zumiranja, dok Object-Aware Engine prepoznaje scene i unapređuje boje u Super HDR-u, osiguravajući živopisne i realistične fotografije i videozapise.

Razne AI značajke

Photo Assist olakšava uređivanje fotografija kroz niz praktičnih značajki kao što su Generative Edit, koji omogućuje AI izmjene na fotografiji, Portrait Studio za prilagodbu selfieja, Edit Suggestions koji automatski predlaže poboljšanja i uklanja nedostatke te Instant Slow-mo za jednostavno stvaranje slow-motion efekata u videozapisima.

Kao i Galaxy S24 serija, Galaxy S24 FE pruža napredno korisničko iskustvo s AI alatima poput Circle to Search s Googleom za brzo pretraživanje, Interpreter za prijevod razgovora uživo, Live Translatea za trenutni prijevod tijekom poziva, Composer za automatsko pisanje e-pošte i objava te Note Assist koji pomaže u formatiranju bilješki i transkripciji glasovnih snimki.

Cijena i dostupnost

Galaxy S24 FE dolazi s Androidom 14, a bit će dostupan za narudžbu od 1. listopada u grafitnoj, plavoj, žutoj i mint zelenoj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 749 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.