Predstavljen jedan od najljepših mobitela ove godine

Screenshot/Foto: YouTube/Promo/realme.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

REALME je predstavio Realme 13 Pro+, prekrasan mobitel čiji je dizajn nadahnut djelima impresionističkog majstora Claudea Moneta. Ovaj mobitel ima OLED ekran od 6.7 inča i frekvenciju osvježavanja od 120Hz, a maksimalna svjetlina je 1200 nita, što znači da jaka sunčeva svjetlost neće ometati korištenje uređaja. Uređaj dolazi s Androidom 14 s Realme UI 5.0.

Dizajniran u suradnji s Muzejom likovnih umjetnosti u Bostonu

Najveća zvijezda Realme 13 Pro+ svakako je kamera. Ovaj mobitel koristi Sonyjev 50-megapikselni LYT-701 glavni senzor, koji je opremljen optičkom stabilizacijom slike (OIS). Uz njega dolazi i 50MP telefoto kamera s 3x optičkim zumom. Mobitel na stražnjoj strani ima 8MP širokokutni senzor. Prednja kamera ima 32MP.

Kamera ima razne AI alate, primjerice za poboljšanje zamagljenih fotografija, uklanjanje objekata, prilagodbe tona kože, te posebne alate na grupne fotografije i portrete.

Mobitel pokreće procesor Qualcomm Snapdragon 7s Gen 2. Dolazi s do 12GB RAM-a i 512GB prostora za pohranu. Baterija od 5.200mAh podržava 80W brzo punjenje putem kabela. Ocjena otpornosti na prašinu i vodu je IP65. Mobitel ima 5G povezivost i NFC.

Dizajn mobitela nadahnut je Monetovim djelima i proizveden u suradnji s Muzejom likovnih umjetnosti (MFA) u Bostonu. Stražnji dio visokog sjaja daje suptilan efekt dubine, a zlatni okvir oko kamere daje mobitelu elegantan izgled, čime lijepo asocira na umjetnikova impresionistička djela.

Cijena ovog mobitela na europskom tržištu trebala bi biti 382.20 eura, a iako ga navodno možemo očekivati ovo ljeto, točan datum puštanja u prodaju još nije poznat.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.