Predstavljene akcijske figurice s likom legendarnog glazbenika

Foto: super7.com/brooklynvegan.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SUPER7 predstavio je ReAction figuricu preminulog frontmena grupe Type 0 Negative Petera Steelea. Akcijska figurica visoka je 3.75 inča (9.52 cm), a dolazi s bas gitarom i lancem koji služi kao remen za bas gitaru. Figurice Petera Steelea dostupne su u dvije verzije, odnosno u dvije kombinacije boja. Jedna je nadahnuta albumom Life Is Killing Me iz 2003., a druga albumom World Coming Down iz 1999.

Jedna figurica dostupna je ograničeno vrijeme

Figurice su predstavljene povodom 25. godišnjice albuma Wold Coming Down, a figurica nadahnuta ovim albumom bit će dostupna ograničeno vrijeme. Figurica Life Is Killing Me u prodaji je kao dio stalne postave.

"Ovo bi trebalo doći s izdanjem Playgirla", "Imam je", "Super mi je što je ova figurica viša od standardnih", "Naručeno", "Izgleda odlično", "Kupljeno, ali Bloody Kisses verzija bi bila još bolja", neki su od komentara na Instagramu proizvođača.

ReAction figurica nadahnuta omotom albuma World Coming Down dostupna je samostalno ili u paketu s figuricom Steelea nadahnutom albumom Life Is Killing Me, a pronašli smo ih u trgovini BrooklynVegan, koja dostavlja u Hrvatsku. Trgovina ima i cijelu kolekciju Type 0 Negative kolekcionarskih proizvoda, koje možete pogledati ovdje.

World Coming Down figurica, cijena je 18.95 eura
Komplet dviju figurica, cijena je 36.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.