Predstavljene nove Air Jordan tenisice. Ljudi pišu: "Užasne su"

Foto: nike.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO još nije počela ni jesen, brendovi već misle o nadolazećoj blagdanskoj sezoni. Među njima je i Nike, koji nastavlja svoju tradiciju lansiranja novih modela jordanica u blagdansko vrijeme. Ovog puta glavna zvijezda su tenisice Air Jordan 11, koje će biti dostupne u novoj boji Legend Blue.

Mišljenja su podijeljena

Tenisice su prikazane ranije ove godine, no nije bilo govora o njihovom službenom lansiranju. Ova kombinacija boja zadnji put je na ovom modelu korištena prije deset godina. No boje ovih tenisica izazvale su rasprave. Naime, Legend Blue je novija verzija starije kombinacije boja Columbia, čije su nijanse plave bile usklađene na brendingu i potplatima, dok Legend Blue ima različite nijanse.

"Logo i potplati bi trebali biti iste boje, ovo je tužno", "Potplati nisu dobri", "Mislim da će ovo biti prve Jordan 11 u dugo vremena koje će završiti na rasprodaji", "Užasne su, molim vas da ih popravite".

Naravno, ima i pozitivnih komentara: "Bilo je i vrijeme", "Prekrasne su", "Lijepo", "Jedva čekam".

Tenisice će biti dostupne od 14. prosinca, a moći će se kupiti na Nikeovoj web stranici. Očekivana cijena je 230 američkih dolara, odnosno oko 208 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.