Pregledali smo ponudu stanova u Zagrebu do 100.000 eura. Imamo pet favorita

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za stanovima starogradnje na području Zagreba čija cijena nije viša od 100.000 eura. Ako tražite manji stan unutar tog iznosa, predlažemo da pogledate ove koje smo izdvojili.

Gornja Dubrava

Cijena: 98.000 € ~ 738.381 kn

U naselju Gornja Dubrava prodaje se jednosoban stan od 42.33 m2 na četvrtom katu stambene zgrade s liftom. Zgrada ima ukupno pet katova, a građena je 1985. godine.

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kupaone s tuš-kadom, kuhinje s blagovaonom i prostranog dnevnog boravka za koji u oglasu navode da se može pregraditi i napraviti još jedna soba. Osim toga, stan ima i loggiu. Nekretnini pripada i šupa u podrumu zgrade.

Grijanje je plinsko, a u stanu je klima-uređaj.

Oglas možete pogledati ovdje.


Jakuševec, Novi Zagreb - Istok

Cijena: 96.000 € ~ 721.362 kn

Ovaj jednosobni stan površine 32.12 m2 nalazi se u prizemlju stambene zgrade izgrađene 2003. godine, u naselju Jakuševec. Sastoji se od ulaznog pretprostora, dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice te kupaonice s WC-om.

Grijanje je na gradsku toplanu s vlastitom toplinskom stanicom i vlastitim brojilima za vodu i struju.

Oglas možete pogledati ovdje.


Dugave, Novi Zagreb - Istok

Cijena: 99.000 € ~ 745.916 kn

U naselju Dugave na prodaju je garsonijera koja se nalazi na prvom katu stambene zgrade. Stan se sastoji od ulaznog prostora, dnevnog boravka s kuhinjom i kupaonice, a pripada mu i spremište u podrumu. 

U cijenu je uključen kompletan namještaj, a u stanu su promijenjene instalacije vode, parket, protuprovalna vrata i PVC stolarija. 

Oglas možete pogledati ovdje


Sloboština, Novi Zagreb - Istok

Cijena: 99.000 € ~ 743.904 kn

U naselju Sloboština na prodaju je dvosoban stan površine 31 m2 koji se nalazi na prvom katu zgrade od ukupno osam. 

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, dnevnog boravka, odvojene spavaće sobe (pregrađena), kupaonice s WC-om, a stanu pripada i spremište. 

Grijanje je na gradsku toplanu, stan ima odvojeno brojilo od struje, a voda je zajednička. 

Oglas možete pogledati ovdje.


Špansko, Stenjevec

Cijena: 80.500 € ~ 604.892 kn

Prodaje se stan u naselju Špansko, u ulici Vilima Korajca, a nalazi se u zgradi izgrađenoj 2011. godine. 

Stan se nalazi na sedmom katu, a sastoji se od jedne prostorije u kojoj je kuhinja, blagovaona i dnevni boravak, zatim kupaonice s WC-om, ulaznog hodnika i loggie. 

U stanu je hrastov parket, a u kuhinji, hodniku i kupaonici pločice. Stan je klimatiziran, a grijanje je etažno plinsko. 

Oglas možete pogledati ovdje

Index Oglasi
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.