Prekrasan stan od 45 kvadrata u Zagrebu prodaje se za 130.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDAVAJUĆI Index Oglase u potrazi za priuštivim nekretninama naišli smo na jako lijep stan koji se nalazi u Donjem Gradu. Stan ima 45 kvadrata, u što je uključen i tavan od 15 kvadrata. Stan se nalazi na petom katu zgrade bez dizala izgrađene 1950.

Izvrsno osvijetljen stan na odličnoj lokaciji

Stan se sastoji od velikog dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom, spavaće sobe i kupaonice. U potpunosti je adaptiran 2020. i nisu potrebna nikakva dodatna ulaganja. Stan je odlično osvijetljen, a orijentacije je istok-zapad.

Grijanje je etažno plinsko, a stan je opremljen klima-uređajem. Stan se prodaje namješten.

Zgrada je održavana, nalazi se u Ulici Crvenog križa. U neposrednoj blizini se nalaze tramvajska stanica, trgovine, ljekarne, tržnica, škole i drugi sadržaji. Oglas možete pogledati ovdje, a više fotografija ispod.

Index Oglasi
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.