"Prekrasne": Ove retro čaše iz Pepca osvojile su društvene mreže

Screenshot/Foto: TikTok/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ČAŠE su neizostavan predmet u svakodnevnoj upotrebi. Iako je njihova osnovna funkcija praktična, izgled čaša često pridonosi estetskom ugođaju, osobito kad se koriste za različite prigode.

Jednostavne staklene čaše uvijek su klasik, ali ponekad je lijepo imati one malo posebnije - sa zanimljivim uzorkom, bojom ili oblikom. Upravo takve su rebraste čaše koje su ove godine vrlo popularne na društvenim mrežama, ali i šire. 

Retro izgled

U posljednje vrijeme istaknule su se rebraste čaše iz Pepca namijenjene za vino. Karakterizira ih retro izgled - široke su i plitke, s kratkom drškom i rebrastim detaljima, nalik stilovima popularnim u prvoj polovini 20. stoljeća.

Iako su namijenjene za vino, njihov oblik podsjeća na klasične coupe čaše za šampanjac, koje su bile u trendu upravo u tom razdoblju. Ovaj dizajn daje im vintage i elegantan izgled, idealan za one koji vole starinski stil ili žele unijeti retro element u posluživanje pića.

TikTok je preplavljen videima s ovim čašama, a neki od njih bilježe milijunske preglede. Mnogi TikTok korisnici potiču svoje pratitelje da "trče u Pepco" kako bi ih nabavili.

@simona.lles This set of glasses! ✨🥹#pepco #pepcohaul #lithuania #pepcolithuania #decor #fy #fyp #foryou #foryoupage #foryourpage #pepco #pepcohaulvideo #pepcohaul2023 #lithuania #klaipeda #siauliai #kaunas #vilnius #pepcolove #pepcoshop #pepcomania #pepcolietuva #haul #haulpepco #pepcochristmas2023@Pepco - official account ♬ In This Darkness - Clara La San
@vladisakaplun run to “pepco” in Warsaw 🛁🦛 #viraltiktok #wineglassgift #pepco ♬ Halcyon Age - Vansire
@pepcowelove NEW •🍷Viralowe kieliszki• #dontwalkrun #foryoupage #wineglass #kieliszki #pepcohaul #pepco #pepconowości #pepcopolska #pepcohome ♬ original sound - ♡_𝕄𝕊𝕂_♡

"Kako su lijepe"

"Kako su lijepe. Znam da su za vino, ali bile bi idealne i za deserte", "Idealne za prosecco s narančom", "Imam ih, predivne su", "Imam ih i obožavam, koristim ih za pića ili deserte", "Prekrasne", samo su neki od komentara o ovim čašama na internetu. 

Ove čaše dostupne su i u Pepcu kod nas. Set od četiri čaše od 240 ml košta 9 eura. Idealne su za nadolazeći blagdanski period.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.