Pretražili smo trgovine u potrazi za savršenom božićnom šalicom, evo koje izdvajamo

Foto: Promo/sinsay.com/homedeco.hr/sublimiraj.me/ aliexpress.com/slatkisvijet.com/amazon.de/pepco.hr/chiacupsstudio.com/magicna-salica.hr/

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BILO DA JE riječ o ispijanju prve jutarnje kave ili malo vrućeg kakaa uz vatru, šalica je važan detalj u običnim, svakodnevnim ritualima. U predbožićno vrijeme trgovine su preplavile šalice s motivima sobova, gnomova, snjegovića i vilenjaka, a mi izdvajamo modele koji će s lakoćom u svaki dom unijeti dašak božićnog raspoloženja.

Sinsay

Keramička šalica, 39.90 kn (5.30 €)

Velika šalica sa zlatnim božićnim kuglicama ima zapremninu od 600 ml, pa je praktična ne samo za ekstremne količine kave nego i za juhu ili pahuljice s mlijekom. Šalicu možete pronaći u Sinsayu, a u ponudi imaju tri različita modela.

Šalica, 19.90 kn (2.64 €)

Keramička šalica sa slikom vijenca i crnom ručkom ima volumen od 285 ml, a dostupna je jedino online u Sinsayevom web shopu.

Homedeco

Božićna šalica – Crvena, 49 kn (6.50 €)

Keramička božićna šalica s motivom gnoma ima dimenzije 13 x 10 x 7 cm, a može se pronaći u trgovini Homedeco. U ponudi imaju dvije verzije šalice, bijele i crvene boje.

Sublimiraj.me

Theme sublimacijska šalica, bijela, božićni motiv, 17.80 kn (2.36 €)

Božićna bijela šalica s oslikanom unutrašnjošću i ručkom otporna je na strojno pranje i na korištenje u mikrovalnim pećnicama. Šalica ima zapremninu od 325 ml, a može se pronaći u web shopu sublimiraj.me.

Aliexpress

Gingerbread Coffee Mug, redovna cijena je 89.10 kn (11.83 €)

Šalica s poklopcem s motivom gingerbread čovječuljaka sada je na Aliexpressu snižena za 50 posto, pa košta 44.51 kn (5.91 €). Dostupna je u četiri različita dizajna, a zapremnina joj je 500 ml.

Božićna šalica, redovna cijena je 39.79 kn (5.25 €)

Šalica s poklopcem u stilu snježne kugle trenutno je na Aliexpressu snižena za 20 posto, pa košta 31.85 kn (4.23 €). Prodaje se u četiri različita izdanja - u plavoj, rozoj, zelenoj i crvenoj boji.

Slatki svijet

Šalica s motivom soba, 39 kn, (5.18 €) 

Razigrana božićna šalica s motivom soba i božićnog poklona ima zapremninu od 350 ml, a možete je pronaći u web trgovini Slatki svijet.

Amazon

Božićna šalica Drvce, 150.62 kn (19.99 €)

Keramička božićna šalica ima zapremninu od 400 ml, a dolazi s poklopcem i žličicom. Možete je pronaći na Amazonu, a prodaje se u nekoliko različitih varijanti i boja.

Šalica s 3D snješkom ili Djedom Mrazom, 150.62 kn (19.99 €)

Ručno rađene šalice s motivom snjegovića ili Djeda Mraza mogu se prati u perilici posuđa i koristiti u mikrovalnoj pećnici. Šalica je zapremnine 355 ml, a može se pronaći na Amazonu.

Pepco

Zelena termo šalica s božićnim motivom, 67.81 kn (9 €)

U Pepcu smo pronašli zelenu termosicu zapremnine 350 ml. Termosica je ukrašena zlatnim božićnim motivima, a dostupna je u dvije varijante.

Ukrasna šalica, 45.21 kn (6 €)

Bijela keramička šalica sa zlatnim božićnim detaljima prodaje se u Pepcu, gdje možete pronaći i ponešto razigranije šalice, poput šalice u obliku vilenjaka.

Šalica s nožicama, 37.67 kn (5 €)

Chia Cups

Christmas Chia Cup no.6, 250 kn (33.18 €)

Chia cups ručno su rađene i oslikane keramičke šalice za čiju izradu je zadužena Filipa Sorko. Osim šalica s motivom božićnog ukrasnog vijenca, u ponudi imaju nekoliko različitih verzija. Šalice imaju volumen od 200 ili 400 ml.

Magična šalica

Božićna Šalica Ho Ho Ho, 55.00 kn (7.30 €)

Božićna šalica Ho Ho Ho prodaje se u nekoliko varijanti - osim obične bijele može se naručiti šalica s ručkom i unutrašnjosti u deset različitih boja. Treća opcija je magična šalica, koja mijenja boju kada se u nju ulije vruća tekućina, a uz to je moguće naručiti i lončić s istim dizajnom. Sve verzije šalice možete pogledati na web stranici Magična šalica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.