Primark vratio kultni remen iz 2000-ih, žene šokirane: Upravo sam doživjela traumu

Screenshot/Foto: TikTok/primark.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRIMARK je nedavno u svoju ponudu vratio remen koji je bio popularan 2000-ih godina. Pod utjecajem Y2K trenda, mnogi modni komadi iz tog perioda ponovno su postali popularni, ali malo tko je očekivao povratak ovog specifičnog remena, sastavljenog od spojenih okruglih kožnih dijelova i metalnih zakovica. Ako ne znate na koji remen mislimo, evo video.

@tashal1712 Not a sick joke. The disc belt has officially returned. I feel a thousand years old. #primark #00sfashion #00snostalgia #millenials ♬ son original - bleach edit

"2006. Kakvo vrijeme za biti živ"

"Ovaj remen se službeno vratio. Osjećam se kao da imam tisuću godina", napisala je tiktokerica Tasha u opisu svog videa snimljenog u Primarku. Video je prikupio 2.6 milijuna pregleda i mnoštvo (nostalgičnih) komentara.

"2006., kakvo vrijeme za biti živ", "Nosila sam taj remen u 80-ima", "Stvarno nema razloga za njegov povratak. Vjerujem da se visoke gladijatorice također vraćaju", "Ostalo im je zaliha na stanju od 2005.", "Još uvijek imam svoj. Znala sam da će se vratiti u modu", "Upravo sam doživjela traumu", "Ne, ne i ne, ovo nećemo raditi", "Bože, ne, ne gladijatorski remen", "Neee, već znamo što slijedi: isusovke", "Podsjeća na Shakirin stil", "To je relikvija, fosil, nešto što ne bi trebalo biti iskopano", neki su od komentara.

Primark je omiljena modna destinacija za mnoge Hrvate kada putuju u Sloveniju ili Italiju. Trenutno ovaj remen nismo našli na slovenskoj stranici, ali ne sumnjamo da stiže, dok je već dostupan na talijanskoj. Cijena remena je 8 eura, a dostupan je u smeđoj i crnoj boji. Više detalja potražite na web stranici Primarka ovdje

Remen, Primark, 8 eura

Povratak mode s kraja 1990-ih i početka 2000-ih godina

Y2K trend odnosi se na modu i estetiku s kraja 1990-ih i početka 2000-ih godina, koja je ponovno postala popularna. Karakteriziraju ga sjajni, metalik materijali, svijetle neonske boje i specifični modni komadi poput traperica s niskim strukom, crop-topova i platformi.

Inspiriran tehnologijom i futurističkim elementima, ovaj trend donosi nostalgičan povratak u eru kada su prvi mobiteli i internet postali mainstream. Y2K stil ponovno osvaja mlađe generacije, koje su fascinirane modom i kulturom tog razdoblja, stoga svjedočimo povratku mnogih zaboravljenih komada.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.