Procurile fotke iPhonea 16 Pro u novoj boji: "Izgleda prilično loše"

Foto: X

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PROŠLOG mjeseca su procurile fotografije koje su prikazivale tri boje iPhonea 16 Pro, ali su najuzbudljivije promjene, brončana ili ružičasta opcija, bile izostavljene. Sada je korisnik Sonny Dickson na društvenim mrežama objavio novu fotku koja prikazuje iPhone 16 Pro u sve četiri očekivane boje.

iPhone 15 Pro i iPhone 15 Pro Max dolaze u četiri boje: Natural Titanium, Blue Titanium, White Titanium i Black Titanium. Ove godine očekuje se da će Apple zamijeniti Blue Titanium potpuno novom, četvrtom bojom.

"Ništa novo od Applea"

Prema najnovijim glasinama, nova boja za iPhone 16 Pro bit će više brončana nego ružičasta ili zlatna, kao što se ranije govorilo. To je u skladu s izvještajem od prije nekoliko tjedana u kojem se navodi da će četvrta boja iPhonea 16 Pro biti brončana, bliža smeđoj ili tamnoj kaki nego zlatnoj.

Ovo bi moglo razočarati neke korisnike jer linija iPhone 15 nije imala zlatnu boju prvi put od iPhonea XS 2018. Nova fotka također pokazuje da će Black Titanium za iPhone 16 Pro biti mnogo tamniji nego kod iPhonea 15 Pro.

Korisnici na X-u su izrazili nezadovoljstvo. Jedan je komentirao: "Boje su izuzetno dosadne, ništa novo od Applea." Drugi je naveo: "Prilično loše. Poznajem mnoge koji žele zlatni iPhone natrag."

Još uvijek ništa nije službeno potvrđeno, pa ćemo morati pričekati da Apple objavi konačnu boju. Moguće je da će testirati boje prije nego što odluče koja će biti finalna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.