Procurili renderi Pixel 9 mobitela. Mnoge podsjeća na iPhone

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO Google Pixel 9 neće biti službeno predstavljen još nekoliko mjeseci, već sada imamo dobru predodžbu o tome kako će izgledati nadolazeći uređaji. Google Pixel 9 i Pixel 9 pro izgledat će vrlo slično, a glavna razlika je u tome što je Pro model veći.

Poznato je kako će izgledati

Dizajn Pixel 9 uređaja mnoge podsjeća na iPhone 15, primarno zbog ravnih bočnih rubova. Modul stražnje kamere je redizajniran i ovalan, za razliku od uobičajenog četvrtastog, no i dalje zadržava prepoznatljiv izgled Pixel telefona, kao što je vidljivo u renderu.

Izbočeni se dio ovaj put ne proteže od ruba do ruba, kao na Pixelu 8, a imat će tri stražnje kamere uz dva nova senzora, piše 91mobiles. Pixel 9 bi trebao biti dimenzija 152.8 x 71.9 x 8.5 mm (12 mm uključujući izbočinu kamere).

Više detalja o nadolazećim uređajima očekuje se u nadolazećim mjesecima, a očekuju se unaprijeđene kamere, novi Tensor čipset i mnogo AI značajki.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.