Pronašli smo novi Macho sladoled od tamne čokolade i naranče. Košta 1.86 eura

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

LEDO nas je prije nekoliko dana na svojoj službenoj stranici razveselio najavom novog okusa Macho sladoleda.

Riječ je o Macho sladoledu s okusom tamne čokolade i naranče, koji smo pronašli u malom kvartovskom dućanu na zapadu Zagreba nakon što smo obišli sve moguće veće i poznate trgovine. Cijena sladoleda je 1.86 € (14.01 kn), a mi smo ga naravno odmah isprobali.

Intenzivan okus naranče

Pri otvaranju vas zapuhne miris naranče, čokolada je jako ukusna, tamna i ima punoću dok se jede. Do samog punjenja od naranče treba par zagriza jer je kao i kod drugih Macho sladoleda ona u sredini uz sam štapić. Okus dosta podsjeća na Jaffu tako da će svi ljubitelji Jaffa okusa uživati u ovom sladoledu. 

Mana je što je to punjenje od naranče nekako tekuće pa lako sklizne iz sladoleda po samom štapiću ili na strane vanjskog čokoladnog dijela. No sam okus naranče je intenzivan, iako okusom, kao što smo već rekli, više podsjeća na Jaffu. Dali smo mu ocjenu 3.5/5. Jeste li ga vi probali, što kažete?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.