Pregledali smo ponudu vikendica u okolici Zagreba do 60.000 eura

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PRETRAŽILI smo Index Oglase u potrazi za vikendicama u okolici Zagreba čija cijena nije viša od 60.000 eura. Želite li se vikendom ili na slobodne dane maknuti iz gradske vreve te tražite jednu takvu kuću za odmor, predlažemo da pogledate oglase koje smo izdvojili. 

Sveti Ivan Zelina, Gornja Topličica

Cijena: 58.000 € ~ 437.001 kn

Na parceli veličine 822 m2 nalazi se kuća koja tlocrtno ima 47 m2 plus dvije galerije (jednu od 12 m2 i jednu montažnu od 8 m2). Vikendica ima i podrum.

U oglasu je navedeno da se radi o kvalitetno izgrađenoj vikend-kući čija je gradnja započela 2013. godine, a zadnja intervencija u gradnji bila je 2022. godine. 

Vikendica ima PVC stolariju salamander u boji drveta, stiropor i bitumen ispod cijele glazure, kvalitetne pločice u cijelom prostoru, ogradu na terasi te čvrste temelje. Kuća ima spojenu i razvedenu struju kao i vodu te je priključena na cisternu (zahtjev za besplatan priključak je predan u vodovod.)

Oglas možete pogledati ovdje


Gradec, Gradečki Pavlovec

Cijena: 54.000 € ~ 405.272 kn

Prodaje se održavana kuća u kojoj se do nedavno stanovalo. Ima spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinju, kupaonicu i hodnik, a do kuće je prostorija koja služi kao šupa. 

U dvorištu se nalazi garaža, klet, posebno veliki štagalj, dva kokošinjca i nova sjenica za odmor. 

U produžetku kuće se nalazi održavano dvorište, vrt, vinograd i poljoprivredno zemljište. Kuća je spojena na vodovod, ali posjeduje i vlastiti bunar te ima priključak struje i septičku jamu. Plin je ispred kuće.

Kuća se nalazi u mjestu Gradečki Pavlovec, mjesto ima školu, vrtić, dom zdravlja, poštu, autobus i stajalište vlaka. Kuća i okućnica imaju 2384.54 m2. 

Oglas možete pogledati ovdje


Veliko Trgovišće, Jezero Klanječko

Cijena: 59.500 € ~ 447.235 kn

Na pola sata od Zagreba prodaje se ova vikendica koja se nalazi u miru i tišini. Kuća se sastoji od tri etaže, s osnovom 4x4 m. U betonskom prizemlju je smješten kuhinjski blok, blagovaonica i kupaonica. Na prvom katu je dnevni boravak s balkonom, a u potkrovlju spavaća soba, također s balkonom.

Dvije gornje etaže su rađene u drvetu. Ispred kuće je velika natkrivena terasa s velikim kaminom za roštilj, peku ili ražanj. Na parceli se također nalazi manja drvena kućica za alat.

Vikendica ima priključak struje i gradskog vodovoda te ima i cisternu za vodu. Ukupna površina parcele je oko 1600 m2, na kojoj se nalaze razne voćke, a postoji i mogućnost vlastitog vrta. Prodaje se kompletno namještena.

Oglas možete pogledati ovdje


Samobor - Okolica, Poklek

Cijena: 53.000 € ~ 397.767 kn

Ova vikend-kuća koja se nalazi u oazi zelenila i mira, daleko od urbane vreve, a opet samo 25 kilometara udaljena od centra Samobora sastoji se od dvije etaže te je tlocrtne površine 48 m2. Kuća ima i zasebno garažu, a parcela je površine 809 m2. 

Kuća ima podrum koji služi kao spremište, u prizemlju je natkrivena terasa, hodnik, kuhinja, kupaonica i WC te dnevni boravak s blagovaonicom. Na katu su dvije spavaće sobe i mali sanitarni čvor. 

Grijanje je na peć na drva i na elektro radijatore, a kuća je priključena na vodovod. Toplu vodu ima preko električnog bojlera te ima i biološku septičku jamu. Također, kuća ima internetski priključak. Dvorište je održavano i uredno. Na dijelu iza garaže uređen je mini vrt.

Oglas možete pogledati ovdje


Kravarsko

Cijena: 49.900 € ~ 375.347 kn

U Kravarskom se prodaje vikendica koja se nalazi 600 metara od centra i u blizini škole. Kuća katnica ima 50 m2, a okućnica 2000. Objekt je legaliziran. 

Oglas možete pogledati ovdje


Brčkovljani

Cijena: 30.000 € ~ 225.497 kn

Prodaje se vikendica koja je u naravi zidano-drvena kuća stambene površine od 64 m2 s pomoćnom zgradom ukupne površine 40 m2. Kuća je u donjem dijelu zidana, a gornji dio je od debelih oblica. U oba objekta je uvedena voda, struja i odvodi u septičku jamu. 

Parcela je ukupne površine 911 m2. Na parceli se nalazi i vinograd kao i sjenica, a parcela je u potpunosti ograđena. 

Oglas možete pogledati ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.