Prve božićne dekoracije već su stigle u high street trgovine

Foto: sinsay.com/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO nas od Božića dijeli još 99 dana, popularne high street trgovine poput H&M-a i Sinsaya već su predstavile svoje božićne kolekcije. U ponudi se mogu naći razni božićni ukrasi i dekoracije, uključujući ukrasne jastučnice s blagdanskim motivima, kuglice za bor u različitim bojama, veličinama i oblicima, adventske vijence, svijećnjake s božićnim motivima, dekorativne figure poput patuljaka, sobova i Djeda Mraza, te svjetleće dekoracije.

Iako je nekima prerano za razmišljanje o božićnim ukrasima, drugi jedva čekaju kada će moći ukrasiti svoje domove i unijeti blagdanski duh u svoje životne prostore. Ako ste među onima koji su već spremni za ukrašavanje izdvojili smo nekoliko favorita u nastavku, cijelu H&M ponudu možete vidjeti ovdje, a Sinsay ovdje.

Sinsay

Božićni ukras, 5.99 eura
Vijenac, 7.99 eura
Otirač, 5.99 eura
Jastuk, 5.99 eura

H&M

Pamučna navlaka za jastuk, 4.99 eura
Ukras, 4.99 eura
Otirač, 17.99 eura
Pakiranje od 4 porculanskih podmetača, 9.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.