Puma je snizila cijene i do 50%. Ove tenisice su naš favorit

Foto: puma.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POZNATU sportsku marku Puma osnovao je 1948. godine u Njemačkoj Rudolf Dassler, jedan od braće Dassler. Drugi, Adolf (Adi), osnovao je drugu popularnu marku - adidas. Obje marke su iznimno uspješne i među najprepoznatljivijim su sportskim tvrtkama na svijetu. Kada je riječ o udjelu na tržištu sportske odjeće i obuće, prema Statisti, jedino ih Nike nadmašuje.

Puma je tijekom godina stekla lojalnu bazu sljedbenika, a porast popularnosti na društvenim mrežama u posljednjim godinama može se pripisati i suradnji s influencerima, kao i s poznatim osobama. Jedna od poznatijih suradnji Pume je ona s pjevačicom Rihannom.

Što se tiče slavnih osoba, mnogi privatno nose Puma tenisice, uključujući Rihannu, a u tenisicama ove marke viđeni su i Selena Gomez, Dua Lipa, Emily Ratajkowski, Ashton Kutcher, Will.i.am i mnogi drugi.

Puma nudi širok spektar stilova

Kada govorimo o Puminoj obući, marka nudi kolekcije koje obuhvaćaju širok spektar stilova, od klasičnih modela kao što su Puma Suede i Puma Clyde, do inovativnih dizajna koji koriste najnovije tehnologije, poput modela Puma Deviate Nitro 2. 

Ako ste i sami ljubitelj marke i želite dopuniti kolekciju ili jednostavno želite obnoviti garderobu novim parom tenisica, sada je dobra prilika. Naime, Puma je snizila cijene odabranih stilova i do 50%. Izdvojili smo favorite niže.

Puma Cali Court, cijena na sniženju je 50 eura
Puma Cali Court Retreat Yourself, cijena na sniženju je 88 eura
Puma Future Rider Play On, cijena na sniženju je 60 eura
Puma RS-X Efekt Soft, cijena na sniženju je 96 eura
Puma CA Pro Sport Mix, cijena na sniženju je 55 eura
CA Pro Classic, cijena na sniženju je 50 eura
Puma Smash 3.0, cijena na sniženju je 52 eura
Puma RS-XK REMIX, cijena na sniženju je 72 eura
Puma CA Pro Classic, cijena na sniženju je 60 eura
Puma CA Pro Sport, cijena na sniženu je 53 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.