Simpatični radijski voditelj javno je zahvalio roditeljima. Evo što im je poručio

Foto: instagram.com/Shutterstock/zalando.hr/muziker.hr/farfetch.com/konzum.hr/koku.hr/amazon.co.uk/bazzar.hr

BRUNO BUCIĆ poznati je radijski voditelj čiji glas sigurno slušate u svakodnevnim vožnjama autom. Ispunio je naš šoping-leksikon i otkrio nam što se zanimljivo može naći u njegovu ormaru. Uz to, dao nam je i neke zanimljive preporuke te otkrio zbog koje kupovine žali, a na čemu je zahvalan.

Koji je tvoj omiljeni brend?

"Sad sam išao pogledati u ormar i ispostavilo se da je odgovor Dr. Martens. Svaki put kada negdje otputujem kupim jedne marte. Trenutno imam pet komada, što ujedno govori i koliko putujem", otkrio nam je Bruno. "Osim toga, volim Diesel i AllSaints, iako mislim da su te krpe precijenjene. I Acana, hrana za pse, na to najviše trošim", dodao je. 

Dr. Martens, 197.62 eura, zalando.hr

Koja je tvoja najgora kupovina ikad?

"Gitara! Iz nekog razloga na faksu sam umislio da u meni čuči virtuoz na gitari - iako je dotad nikad nisam ni dodirnuo. Odmah sam, naravno, kupio ganc novu gitaru i krenuo graditi svoj glazbeni put. Isti dan sam stao", ispričao nam je.

"Srećom je dekorativna pa sam je objesio na zid. Sad je njena uloga da, kada netko novi dođe u stan, nikad ne bude neugodna tišina jer je 'A ti sviraš gitaru...' uvijek ponuđeno sa zida. Mislim da ću je prodati. Ako je netko zainteresiran, +38591...", našalio se.

Fender Acoustic Guitar, 205 eura, muziker.hr

Koji je najskuplji komad odjeće koji imaš u ormaru?

"Jedan crni Diesel blazer koji sam dobio na poklon za rođendan. Inače, sam vrlo rijetko kupim nešto jako skupo, radije otputujem negdje", iskreno govori Bruno.

"Sniženja su moj separe, volim lov nakon kojega se osjećam kao da štedim - tipična zabluda. Pogotovo danas, uz toliko online kanala za kupovinu, nema potrebe za kupovinom odjeće u vrijednosti prosječne mjesečne plaće. To je samo odjeća, za dobar stil novci nisu bitni... i ostali klišeji", zaključio je Bruno. 

Diesel denim-stripe single-breasted blazer, farfetch.com, nije trenutno dostupan

Koji je najbolji poklon koji si dobio?

"Kad sam tek počeo raditi jutarnju šihtu na radiju, roditelji su mi, dok se ne snađem, poklonili svoj stari Citroen da se ne bih morao buditi u 3 ujutro i ići na tramvaj i bus. Kasnije sam im vratio auto, ali ne znam jesam li im ikad dovoljno zahvalio. Sada, evo, javno zahvaljujem Mari i Pavi za taj poklon. Najbolji ste!" poručuje im Bruno. 

Citroen Xsara Picasso 2.0i 16v, Ilustracija: Shutterstock / Na fotki nije automobil o kojem je riječ u tekstu

Bez kojeg proizvoda ne možeš živjeti?

"Tjestenina! Svih vrsta i oblika. Ne postoji dan koji al dente skuhana tjestenina i šalša od pomidora neće popraviti. Svi koji me znaju znaju da je to moje najdraže jelo, oduvijek i zauvijek. Čak su me na radiju godinama najavljivali kao kralja pašte i šalše! Skromno priznajem, ja to stvarno jesam. Moj odabir je najčešće Barilla, ali nema tjestenine koju ja neću pojesti", otvoreno priznaje. 

Barilla Tjestenina penne rigate 500 g, 1.95 eura, konzum.hr

Koji ti je najdraži parfem?

"Imam ih nekoliko, ali dva su favorita. Jedan je klasik, Chanel Allure Homme Sport, prvi parfem koji sam dobio na poklon kao tinejdžer, taman u vrijeme kad sam počeo izlaziti. Od tada ga uvijek imam i koristim isključivo za izlaske jer me taj miris tjera da popijem rakiju. Drugi je Burberry Hero jer mi, kad ga stavim, dan uvijek bude dobar. Eto, toliko o mom poznavanju parfema", otkrio nam je svoje favorite. 

Chanel Allure Homme Sport, 144 eura, koku.hr

Koje su tvoje najbolje tenisice?

"Autry. Odlično idu na sve, i na odijelo i na traperice ili bermude. Kod nas ih još nisam vidio u prodaji, ali se lako nabave s dva klika", tvrdi.

Autry Medalist low-top sneakers, 175 eura, farfetch.com

Koja je jeftina, a odlična stvar koju imaš?

"Gumena metla za dlake kućnih ljubimaca! Ako imate psa koji se linja kao moj (0/24), ovo je must have proizvod. Kad vam se gosti prekasno najave i ne da vam se usisavati, nekoliko poteza ovom metlom dovodi stan u relativno pristojno mjesto za druženje. Ovo zvuči kao Top Shop reklama, ali vjerujte mi, djeluje", preporučuje Bruno.

Rubber Broom, 24.99 eura, amazon.co.uk

Za koji brend/proizvod/šoping-destinaciju hrpa ljudi ne zna, a trebala bi?

"Keratherapy sprej za prorijeđenu kosu. Za sve nas koje život i geni nisu nagradili bujnom kosom i ne mirimo se s tim, uz šiltericu, ovo je spas", otvoreno priznaje. "Jednom kad me vidite ošišanog na nulu, znat ćete da su ovaj proizvod povukli s tržišta. Jennifer Aniston sigurno isto ovo koristi, samo laže", uvjeren je Bruno. 

Keratherapy sprej za prorijeđenu kosu, 24 eura, bazzar.hr

Od 1 do 10, koliki si šopingholičar? 

"Moram si dati 5 jer to kod mene ide po fazama ludila. Ponekad prođu mjeseci da ne pomislim na šoping, pa onda krene period kad sumanuto kupujem. Slabe točke su mi obuća i jakne/kaputi, pa se tu najlakše spotaknem. Ipak, mislim da sam racionalan, nikad ne kupujem na rate i van svojih mogućnosti. Ma, okej sam skroz", zadovoljno zaključuje Bruno.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.