Rasprodale su se: Američki umjetnik i dizajner napravio torbice za hot dog i pizzu

Foto: nikolasbentelstudio.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NIKOLAS Bentel, američki umjetnik, postao je poznat po svojim nekonvencionalnim dizajnima koji izazivaju znatiželju. Njegova kreativnost je naišla na obilje pohvala jer je transformirao svakodnevne predmete u umjetnička djela koja se mogu nositi ili izlagati, čineći ih posebnima i izvanrednima.

Njegova najnovija kolekcija, nastala u suradnji s dizajnericom Kortney Hinden, predstavlja nestvarne predmete koji čine obroke na otvorenom jednostavnima inspirirane prijateljskim piknicima u New Yorku. Ova serija transformira klasične piknik-prostirke, pretvarajući ih iz običnih kvadratnih komada tkanine u prostrane majice s natpisom "I Heart NY", baš kao one koje često možete vidjeti kod uličnih prodavača.

Torbe su oblikovane kao uobičajena hrana, što omogućuje praktično nošenje osnovnih američkih delicija dok ste u pokretu. Na primjer, torba za pizzu ima veliki komad pizze s kopčama za sigurno spremanje. Također ima držače za hrenovke i umake te dva remena za lakše nošenje.

Odmah su se rasprodale

Ograničena kolekcija rasprodana je u roku od 40 minuta od puštanja u prodaju. Bentel također ima impresivne uspjehe u svijetu dizajna: 2021. godine lansirao je "Pasta Bag", dok je 2022. u suradnji s votkom Absolut izdao torbicu za espresso martini. Obe limitirane kolekcije rasprodane su u rekordnom roku, a kasnije je izdao još dvije različite verzije "Pasta Bag" torbica.

Torbica za hrenovke, koja košta 120 dolara (110.54 eura), izrađena je od smeđe kože i ima kratku ručku te dva remena kojima se hrenovka može pričvrstiti na mjesto. Sličnog stila, torba za pizzu (cijena 200 dolara/184.24 eura) također je izrađena od kože i nosi se preko tijela.

Za kupnju je trenutno jedino dostupna deka za piknik, a prodaje se po cijeni od 120 dolara (110.54 eura). Možete je vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.