Rasprodana u rekordnom roku: Ove jeseni svi žele ovu dizajnersku torbu

Foto: Profimedia/ysl.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OVE jeseni Saint Laurent dominira jednim svojim modelom torbi među poznatima. 

Zadnjih nekoliko sezona Saint Laurentova 5 à 7 hobo torba favorit je među mnogim slavnim osobama. Međutim, tek kada je ovaj francuski brend lansirao verziju od teleće kože s leopard uzorkom, torba je postala viralna i ekspresno se rasprodala na službenoj stranici.

Saint Laurent 5 à 7 torba, mala, 2500 eura

Od Hailey Bieber do Kate Moss

Saint Laurentova popularna hobo torba prvi je put viđena kod dviju njihovih najutjecajnijih ambasadorica, Zoë Kravitz i Hailey Bieber. Bieber je torbu nosila u srpnju, u kasnoj fazi trudnoće, kombinirajući je s kožnom bomber jaknom, o kojoj se također puno pričalo, crnim hlačama i prepoznatljivim naušnicama iz 80-ih tijekom odlaska u crkvu sa suprugom.

Otprilike u isto vrijeme Kravitz je viđena na večeri s kreativnim direktorom Saint Laurenta, Anthonyjem Vaccarellom, u Sushi Parku u Los Angelesu, noseći istu leopard torbu, izvještava WWD.

S obzirom na to da se ovaj model Saint Laurent torbe brzo rasprodao, mnogi su se okrenuli sličnom modelu iste linije - torbi 5 à 7 Bea. Iako je riječ o većem modelu u stilu tote, zadržava isti leopard uzorak i jednako je elegantna. Ovaj model također su nosile slavne osobe poput Hailey Bieber, Laure Harrier i, nedavno, Kate Moss.

Slična sudbina zadesila je i ovu torbu - naime, nije trenutno dostupna na službenoj stranici brenda.

Saint Laurent 5 à 7 Bea tote torba, 4500 eura

Mnogi brendovi slijedili su Saint Laurentov primjer

Osim toga, Ferragamo, Prada, Toteme i Michael Kors samo su neki od vodećih modnih brendova koji su se pridružili Saint Laurentu u uvođenju leopard uzorka u svoje jesenske i zimske kolekcije, podižući ga na novu razinu ove sezone. Nije iznenađujuće što su i high-street trgovine slijedile njihov primjer, uključivši leopard uzorak u svoje kolekcije.

Važno je napomenuti da leopard uzorak ove jeseni nije popularan samo kod torbi. Ove sezone dominira trgovinama, pa se mogu pronaći kaputi, suknje, haljine i obuća s ovim uzorkom.

>> Leopard uzorak apsolutni je hit u novoj kolekciji Stradivariusa
>> "Upravo kupljene": Massimo Dutti ima savršene balerinke s leopard uzorkom za jesen

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.