Rasprodane su: Tatjana Dragović oduševila u hit tenisicama koje svi žele

Foto: Hana Kajari/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TATJANA DRAGOVIĆ i njezin partner, glazbenik Vlaho Arbulić prošetali su danas Cvjetnim trgom u Zagrebu i privukli pažnju.

Vlaho je bio odjeven u ležernu modnu kombinaciju, koja je uključivala bijelu majicu kratkih rukava, maslinastozelenu košulju, široke traperice i tamne čizme. Tatjana je odabrala tamno oversized odijelo i popularne smeđe Miu Miu x New Balance tenisice.

Rasprodane su na službenoj stranici

Ove smeđe tenisice jedan su od najpopularnijih komada ove sezone. Prema izvješću Lyst Indexa za 2024. godinu, Miu Miu se istaknuo kao vodeći brend u prvom tromjesečju, a njihov model tenisica New Balance 530SL bio je jedan od najtraženijih artikala.

Popularnost ovih tenisica započela je u listopadu 2023., tijekom revije za proljeće/ljeto 2024., kad je Miuccia Prada predstavila redizajnirani model New Balance 530 pod brendom Miu Miu.

Tenisice su ubrzo postale must-have komad u ormarima modnih entuzijasta diljem svijeta. Njihova popularnost dodatno je potvrđena činjenicom da su, unatoč cijeni od 890 eura, rasprodane na službenoj stranici.

Miu Miu x New Balance tenisice, 890 eura (rasprodane su)

Međutim, na veselje mnogih ljubitelja mode koji žele imati sličan model u svom ormaru, ali nemaju budžet za Miu Miu x New Balance tenisice, Stradivarius je nedavno u svoju ponudu uvrstio slične modele, o čemu smo već pisali ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.