Ray-Ban se udružio sa Saint Laurentom. Ove sunčane naočale su rezultat

Foto: ysl.com/Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RAY-BAN se udružio sa Saint Laurentom i lansirao ograničeno izdanje svog kultnog modela naočala Wayfarer. Ovaj model postao je dio pop kulture, a nosile su ga brojne poznate osobe, uključujući Jamesa Deana, Boba Dylana, Johna F. Kennedyja i Taylor Swift.

Hailey Bieber je zaštitno lice ove kampanje, nastavljajući suradnju sa Saint Laurentom nakon što je već surađivala s brendom prilikom obnove bračnih zavjeta i objave o trudnoći.

Koštaju 395 eura

Ray-Ban je za ovu suradnju udružio snage s Anthonyjem Vaccarellom iz Saint Laurenta kako bi stvorio ograničeno izdanje Ultra Black Wayfarer.

Proizvedeno je samo 1750 ovih naočala, koje se ističu logom Saint Laurenta na lijevoj strani i Ray-Bana na desnoj. Naočale koštaju 395 eura, a možete ih vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.