Razočarao ga iPhone 16: "Sačuvajte novac"

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOK neki korisnici izražavaju oduševljenje novim telefonima iPhone 16, drugi su razočarani. Većini njih najviše smeta što ne vide značajno poboljšanje u odnosu na starije modele, poput iPhonea 13 i 14.

Jedan od tih korisnika je i tiktoker Dylan Page, kojeg na toj platformi prati gotovo 400 tisuća ljudi. Njegov video, u kojem objašnjava da je odlučio vratiti novi iPhone 16, prikupio je preko 11 milijuna pregleda. U videu kaže da je koristio iPhone 16 tjedan dana. "Ne mogu vjerovati da ovo govorim, ali vraćam ga. Zaista to nisam želio učiniti", kaže Dylan na početku. 

@dylan.page.secret

Bruh this is so sad and annoying 😭🙏

♬ original sound - Dylan Page Secret

Dodao je kako i dalje koristi iPhone 13 te se nadao da će Apple nakon tri godine ponuditi nešto novo što bi opravdalo nadogradnju. "Šokiran sam, stvari koje su reklamirali - akcijska tipka, Dynamic Island i tipka za kameru - sve su zapravo marketinški trikovi", naveo je.

"Vjerojatno ću pričekati iPhone 17"

Također je spomenuo da ljudi zapravo isključuju novu tipku za kontrolu kamere jer im je iritantna. "I ja to mogu potvrditi, nisam je koristio nijednom", kaže Dylan. Što se tiče ostalih značajki, istaknuo je da je kamera nešto bolja na iPhoneu 16 u odnosu na iPhone 13, ali ne dovoljno da opravda cijenu od 1600 dolara.

"Nažalost, jedino što bi napravilo razliku je Apple Intelligence, ali ta značajka još nije dostupna", dodao je. Istaknuo je da će ako i kad Apple omogući Apple Intelligence na uređajima, možda ponovno razmisliti o novom telefonu. "iPhone 16, čak i za one koji imaju iPhone 13, nije vrijedan nadogradnje. Sačuvajte novac. Vjerojatno ću pričekati iPhone 17", zaključio je.

Njegov video prikupio je mnoštvo komentara. "Samsung S24 Ultra. Nema na čemu", "iPhone 13 Pro Max je najbolji iPhone koji je Apple proizveo", "Prestanite kupovati nove iPhone ako onaj koji imate radi", "Novi iPhone kupujem svakih šest godina, tada se tek primijeti razlika", "I dalje koristim iPhone 11", "Kupi Android", "Nadogradio sam s 13 Pro Max na 16 Pro Max i nedostaje mi 13", "Nema značajnih promjena. To je i dalje isti telefon", "Isto sam napravio i doslovno nema razlike."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.