Redken predstavio Sabrinu Carpenter kao prvu celebrity ambasadoricu

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

REDKEN je predstavio Sabrinu Carpenter kao svoju prvu slavnu ambasadoricu. Ona već neko vrijeme koristi Redken proizvode kako bi održavala svoju dobro poznatu frizuru s curtain šiškama koje su upravo zahvaljujući njoj sve popularnije, a vrhunac su doživjele prije izlaska spota za Espresso. Tad su bile među najtraženijim pojmovima na Googleu.

Prvi put su surađivali na Met Gali

"Ljepota, a posebno moja kosa, velik je dio mog identiteta", izjavila je Carpenter za WWD. "Oduvijek sam željela surađivati s brendom za njegu kose i čekala sam da pronađem pravog partnera."

Povezanost s brendom je započela organski, odnosno zbog Carpenterine ljubavi prema Redken proizvodima koja je privukla pozornost brenda.

"Slavne osobe trenutno imaju ogroman utjecaj u svijetu ljepote, ali bilo nam je važno da Redken surađuje s nekim tko ne samo da ima prepoznatljivu kosu već i odgovara onome što mi kao brend predstavljamo", izjavila je Severine Breton, globalna predsjednica Redkena.

Pjevačica i američki brend prvi put su udružili snage na Met Gali. Frizerka Laurie Heaps koristila je Redken proizvode za održavanje boje i jačanje kose kako bi Carpenterini plavi uvojci izgledali besprijekorno, a stilist Scott King koristio je Redken da se pobrine za volumen i oblik njezine kose.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.