Nakon 20 godina Dior predstavio novo lice za svoj najpoznatiji parfem

Foto: Profimedia/Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RIHANNA je novo lice Diorove klasične linije mirisa J'Adore.

Kako bi oživjela prepoznatljive mirise, francuska modna kuća angažirala je poznatu pjevačicu i poduzetnicu za njezinu prvu J'Adore kampanju, koju je snimio Steven Klein. Kampanja će biti objavljena 1. rujna, prenosi Business of Fashion.

Rihanna je s Diorom surađivala i u 2015.

Rihanna je još 2015. godine postala prva afroamerička ambasadorica Diora i od tada je održavala odnos s brendom dok je radila na svojim raznim poslovnim projektima. Sada je potpisala novi ugovor s Diorom uoči lansiranja novog J'adore mirisa, koji će navodno biti najznačajniji od 2018. godine.

"Biti novo lice J’adorea je velika čast i misija", izjavila je Rihanna. "Posebno se radujem pridružiti se ovoj avanturi i doprinijeti joj kroz svoj svijet, svoju priču, svoje korijene, kao i kroz svoju kreativnost i ženstvenost."

"Christian Dior bi zasigurno obožavao Rihannu"

"Neobičan talent, odvažnost i očaravajuća ljepota ove izvanredne zvijezde idealno utjelovljuju blistavu i moćnu Diorovu ženstvenost koja nadilazi generacije", rekla je izvršna direktorica Dior parfema Véronique Courtois. Dodala je kako bi "Christian Dior zasigurno obožavao Rihannu".

"Odličan izbor, ona je najbolja u svemu što radi", "Volim je, ali za mene će kraljica J'Adorea uvijek biti Charlize", "Želimo vidjeti tu reklamu", "Odličan izbor, Dior", "Što god da je, kupujem to", "Savršeno, volim ovo", "Treba nam reklama s Deppom i Rihannom", "Tako sam uzbuđena", "Kraljica", neki su od komentara na ovu vijest na Instagram profilu Diora.

J'Adore je lansiran 1999. godine

J'Adore je jedan od najpoznatijih i mnogima omiljenih mirisa brenda Dior. Parfem je kreirala parfumerka Calice Becker, a lansiran je 1999. godine. Tijekom godina parfem je prošao kroz nekoliko reformulacija. Unatoč tim promjenama, svaka nova verzija zadržala je osnovni cvjetni DNA originalnog mirisa.

>> Ovo su neki od najpopularnijih parfema 90-ih. Jeste li ih imali?

Upravo te njegove dominantne cvjetne note čine ga vrlo ženstvenim i luksuznim, a uključuju magnoliju, orhideju, ružu i jasmin. J'Adore je postao vrlo popularan nakon svog lansiranja, a miris je postao sinonim za eleganciju i luksuz.

Prva ambasadorica parfema J'Adore bila je Carmen Kass, švedski supermodel. Njena kampanja za ovaj parfem lansirana je 1999. godine. Nakon Carmen ambasadorica J'Adore mirisa postala je Charlize Theron. 

Južnoafrička glumica i dobitnica Oscara preuzela je ulogu lica J'Adorea 2004. godine. Njene elegantne i glamurozne reklamne kampanje postale su sinonim za ovaj luksuzni parfem, čineći ju jednim od najprepoznatljivijih lica povezanih s J'Adoreom.

Sada, dvadeset godina kasnije, Rihanna će preuzeti tu ulogu. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.