Rihanna pokazala novu frizuru i najavila Fenty Hair

Screenshot: YouTube

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

RIHANNA, pop zvijezda koja je postala mogulica u svijetu ljepote, lansira novu liniju proizvoda za njegu kose. Ovo je najnovije proširenje njezinog brenda ljepote Fenty, koji ju je učinio milijarderkom.

Rihanna je na Instagramu objavila uzbudljivu vijest o širenju svojeg brenda na proizvode njege kose. Podijelila je promotivni video koji prikazuje različite tipove kose, uključujući i njezinu trenutnu frizuru - raščupani plavi pixie cut.

"Nova obitelj se useljava!"

"Nova obitelj se useljava!" napisala je Rihanna u opisu objave i navela naziv nove linije - Fenty Hair. Naglasila je da će njena nova linija proizvoda za njegu kose uključivati formule dizajnirane za obnovu, koje će biti pogodne za sve tipove kose. 

"Imala sam gotovo svaku teksturu, boju i dužinu kose, od umetaka do pletenica i prirodne kose. Zato pokrećem prilagodljivu liniju proizvoda, koja ne samo da zadovoljava svaku potrebu vezanu uz njegu kose već je svaki proizvod kreiran tako da jača i obnavlja sve tipove kose, što nam je iznimno važno!" navela je u objavi. 

Nova linija Fenty Hair bit će dostupna za kupnju od četvrtka, 13. lipnja. Međutim, uz predbilježbu možete dobiti rani pristup već od 10. lipnja. Više informacija pogledajte ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.