Rolex predstavio knjigu o Submarineru. Ljudi pišu: "Upravo sam je naručio"

Foto: Rolex/Instagram/amazon.de

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ROLEX je predstavio novitet, i to ne sat, već knjigu o satu.

Oyster Perpetual Submariner - The Watch That Unlocked The Deep (Oyster Perpetual Submariner - Sat koji je otključao dubine) nova je knjiga od 252 stranice, nastala u suradnji s izdavačkom kućom Wallpaper*, a autor je Nicholas Foulkes.

Rolex navodi da je knjiga "opsežan prikaz Submarinera", modela koji je prvi put predstavljen 1953. godine. Ovo je prva službena povijest Submarinera. Autor knjige, Nicholas Foulkes, preko Instagrama je zahvalio Rolexu na pristupu njihovim arhivima, naglašavajući da će knjiga pružiti uzbudljiv uvid u potencijalno nikad prije viđene arhivske materijale Rolexa.

"Jedva čekam nabaviti primjerak"

Kao što naslov sugerira, knjiga će se također usredotočiti na ulogu modela Submariner u istraživanju podvodnog svijeta, prenosi Hodinkee. Nakon Submarinera, modeli Sea-Dweller, Deepsea i Deepsea Challenge nastavili su postavljati standarde u svijetu ronilačkih satova.

Knjiga će također prikazati Rolexove ambasadore kroz prizmu Rolexove inicijative Perpetual Planet, koja se fokusira na zaštitu okoliša. Autor knjige Submariner, Nicholas Foulkes, poznati je pisac i poznavatelj satova te je bio predsjednik žirija GPHG-a (Grand Prix d'Horlogerie de Genève).

"Zasigurno ću je dodati u svoju kolekciju", "Još jedno nevjerojatno djelo za vrhunsko čitanje", "Super! Jedva čekam nabaviti primjerak", "Jedva čekam kupiti primjerak", "Upravo sam je prednaručio", "Još jedno remek-djelo", "Želim je", neki su od komentara na novu Rolex knjigu.

Već se može prednaručiti

Oyster Perpetual Submariner bit će dostupan na engleskom i francuskom jeziku. Tvrdi uvez bit će dostupan za kupnju od 1. listopada 2024. godine. Na stranici ACC Art Books mogu se pronaći informacije o prodajnim mjestima. Knjiga se također pojavila i na Amazonu i već je dostupna za prednarudžbu po cijeni od 117 eura. Možete je vidjeti ovdje

Ograničeni broj primjeraka uvezanih u svilu bit će dostupan isključivo preko trgovine WallpaperSTORE* za prednarudžbu od 16. do 19. rujna, a nakon toga za kupnju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.