Samo jedan proizvod potreban je za manikuru koja je zaludjela društvene mreže

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NOVI trend u manikuri stavlja naglasak na zdravlje noktiju. Prema Instagramu i TikToku, mnogi se odlučuju za tanke gel premaze i prirodan izgled noktiju, odbacujući gel nadogradnje i predugačke nokte. Drugi prelaze na takozvane nail tintove. Ovi lakovi pružaju prirodan izgled noktima i obnavljaju ih.

O kakvom se točno proizvodu radi?

Ova posebna vrsta lakova za nokte pruža suptilnu boju uz dodatak visokog sjaja, što ih čini sličnima proizvodima kao što su ulja za usne ili tonirane hidratantne kreme. "Nail tintovi su prozirni, blago obojeni lakovi dizajnirani da naglase prirodnu boju vaših noktiju", objašnjava Ami Streets, poznata manikerka, u članku objavljenom na portalu Rafinery29.

@beautealful The best kept @Dior secret IMO, and recommended to me by @Ellie ✨🍒🥂 #diornailglow #diorbeautylovers #diorbeauty #diormakeup #diorlipglow ♬ original sound - beautealful

Koje su prednosti?

Ne samo da pružaju bezbrižnu, minimalističku manikuru, već njihova upotreba može biti korisna i za zdravlje noktiju. "Mnoge opcije sadrže koktel sastojaka koji njeguju i jačaju nokte, poput Active Glow od Manucurista. Taj proizvod sadrži ulje slatkog badema koje smiruje i AHA kiseline koje obnavljaju i pomlađuju nokte", objašnjava Streets.

Ovi proizvodi se nanose direktno na nokte, bez potrebe za baznim slojem. Idealni su za one koji žele prestati koristiti gel ili trajni lak te poboljšati izgled svojih prirodnih noktiju.

Prednost ovih lakova leži u njihovoj svestranosti. Možete ih nanositi u više slojeva za intenzivniji efekt ili jednostavno nanijeti jedan sloj za brz i uredan izgled. Kao i obični lakovi za nokte, i ovi se jednostavno mogu ukloniti pomoću blazinice namočene u standardni odstranjivač laka.

Koji su najbolji?

Prema manikerima s kojima je razgovarao portal Rafinery29, posebno se ističe Dior Nail Glow. Ami Streets hvali ovaj proizvod zbog njegove sposobnosti da pruži lijep ružičasti sjaj. Također, nail artistice poput Harriet Westmoreland i Julie Diogo su velike obožavateljice ovog popularnog laka koji odgovara svim tonovima kože i oblicima noktiju.

Za pristupačniju opciju, Streets preporučuje Nails. Inc Glowing My Way Nail Perfector. "To je slična lijepa, ružičasta, prozirna nijansa koja noktima daje prekrasan sjaj", kaže Streets. Preporučuje nanošenje nekoliko slojeva ako želite intenzivniju boju ili samo jedan sloj ako želite da vam nokti izgledaju uredno kada ste u žurbi.

Ako često volite mijenjati izgled noktiju, nova proširena linija Active Range od Manucurista nudi raznolik izbor ovakvih lakova za nokte. U ponudi su različiti završeci i tretmani, ovisno o potrebama vaših noktiju.

Ako su vam nokti posebno krhki, skloni pucanju ili trebaju dodatnu njegu nakon niza gel manikura, Essie Hard to Resist Nail Strengthener može biti idealan izbor. Ovaj proizvod sadrži tehnologiju koja jača nokte, sprječava pucanje i ljuštenje, a pritom daje i suptilan ružičasti sjaj.

*Klikom na proizvod bit ćete preusmjereni u trgovinu

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.