Samsung Galaxy S25 mogao bi biti jedan od najtanjih telefona na tržištu

Foto: Shutterstock (na fotki je Samsung Galaxy S24 Ultra)

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SAMSUNG radi na novoj seriji Galaxy S25, a danas smo saznali još jedan navodni detalj - debljinu novih telefona. Prema neslužbenim renderima, Samsung Galaxy S25 trebao bi biti izuzetno tanak, s debljinom od samo 7.2 mm, što je primjetno manje u odnosu na prethodni model S24, koji je imao 7.6 mm. Galaxy S25 Ultra navodno će imati 8.2 mm. Ako se ove informacije pokažu točnima, S25 bi bio jedan od najtanjih telefona na tržištu.

Očekuje se da će Samsung lansirati Galaxy S25 u siječnju

Osim toga, S25 Ultra, također će navodno imati zaobljene rubove i biti najtanji Ultra telefon koji je Samsung ikada napravio.

Očekuje se da će Samsung lansirati novu seriju Galaxy S25 u siječnju. Prema glasinama, Galaxy S25 Ultra zadržat će iste glavne i telefoto kamere kao prethodni model, a nadogradit će se samo ultraširoka kamera.

Također, čini se da bi ovaj telefon mogao biti jedini u seriji koji će koristiti novi Snapdragon 8 Gen 4, iako su prošle godine bile slične glasine o S24 seriji koje nisu potvrđene, piše GSMArena.com.

Kada se usporedi s iPhone 16 Pro Max, Galaxy S25 je osjetno tanji. Ovo bi moglo pomoći Samsungu da se istakne među konkurencijom. Ako ljudi ne budu previše zainteresirani za najnovije Apple telefone, Samsung bi mogao imati veliku prednost u prodaji sljedeće godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.