"Savršen za francuski make-up izgled": Ovaj ruž zaludio je žene

Screenshot/Foto: TikTok/charlottetilbury.com/violettefr.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

FRANCUSKINJE nadahnjuju žene diljem svijeta već godinama, kako modnim stilom tako i pristupom ljepoti i njezi. Kad je riječ o ljepoti, francuski make-up izuzetno je popularan, a mnogi dijele savjete o tome kako ga postići, od profesionalnih vizažista do beauty influencera.

Ovaj stil šminkanja karakterizira prirodan, minimalistički izgled. Koža je blistava i prozračna, oči su suptilno naglašene neutralnim sjenilima ili maskarom, a obrve prirodno definirane. Crveni ruž često je završni detalj koji daje poseban pečat francuskom make-upu.

"Ultimativni ruž za francuski make-up"

Budući da je francuski make-up mnogima neodoljiv, osobito onaj koji uključuje crveni ruž, ne iznenađuje što su mnogi krenuli u potragu za idealnim. Čini se da ga je beauty zajednica na TikToku pronašla. Riječ je o mat prozračnom balzamu francuskog brenda Violette_FR, a videozapisi s njim često postaju viralni.

Upravo je zbog tog ruža postao viralan i video tiktokerice Mine u kojem popravlja šminku. U kratkom roku video je prikupio čak 2.9 milijuna pregleda, a mnogi su je pitali što ima na usnama.

@minazibayi 😭😘 #relationship ♬ original sound - Dakota's stalker •

Kako su Minu pratitelji zatrpali upitima o tome što je točno koristila na usnama, odlučila je snimiti dodatni video i otkriti proizvode koje je koristila.

"Ako volite francuski make-up, voljet ćete ovu kombinaciju na usnama", navela je u opisu videa i otkrila da je koristila Charlotte Tilbury olovku za usne u nijansi Foxy Brown i Bisou balzam brenda Violette_FR u nijansi Bonbon Coquelicot. "Ultimativni ruž za francuski make-up izgled", zaključila je. 

@minazibayi If you love French makeup, you’re gonna love the slip combo ##lipcombo##makeup ♬ original sound - Mina

"Moj najdraži ruž"

"Mislim da je video postao viralan jer si nevjerojatno lijepa", "Prekrasna", "Taj balzam izgleda savršeno na usnama", "Moj najdraži ruž", "Imam ovaj ruž u četiri različite nijanse, volim ih sve", "Dodajem u košaricu", "Prekrasno", samo su neki od komentara. 

Ako se i vama svidjela kombinacija koju ima na usnama u ovim videima, u nastavku smo izdvojili proizvode koje je koristila. 

Charlotte Tilbury olovka za usne, Foxy Brown, 26 eura
Violette_FR Bisou Balm, Bonbon Coquelicot, 34 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.