O ovom topu iz Zare trenutno svi pričaju, jasno je i zašto

Foto/Screenshot: TikTok/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVAKA sezona donosi nove modne trendove, ali jedan komad odjeće iz Zare trenutno osvaja srca svih modnih entuzijasta. Riječ je o predivnom topu od samta s V-izrezom i bez rukava, koji se savršeno uklapa u svaku jesensku kombinaciju. 

Gornji dio od samta, 25.95 eura

Na TikToku je hit

Na TikToku je ovaj top postao pravi hit. Od ležernih kombinacija do elegantnih večernjih izdanja, ovaj komad odjeće savršen je za svaku priliku. Komentari na društvenim mrežama govore sami za sebe. "Savršeno!" i "Moj novi favorit za jesen" samo su neki od njih.

@madalenatbento latest fall acquisitions 🍂🤎 #haul #zarahaul #fall ♬ son original - Oldschool’vibes by maï 🎧
@mercedesbhens guys zaras fall collection did not have to go this hard #fallfashion #fallhaul #zara #zarahaul #autumnfashion #fashionfinds #zarafinds ♬ original sound - reyna
@mercedesbhens this shirt is the zara find of the century #zarafinds #fallfashion #fashionfinds ♬ original sound - Be On Your Feelings

Kako ga nositi? Opcije su gotovo beskrajne. Ako želite ležeran izgled, kombinirajte ga s trapericama visokog struka i tenisicama. S druge strane, za večernje izlaske, spojite ga s elegantnom suknjom i štiklama.

Bez obzira na to kako ga stilizirate, ovaj top će sigurno biti ključni komad vaše jesenske garderobe. Ako ga još nemate, sada je pravo vrijeme da ga dodate u svoju kolekciju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.