"Savršenstvo": Zendaya outfitom privukla svu pažnju u Parizu

Foto: Profimedia/zara.com/reserved.com/farfetch.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZENDAYA je oduševila svojim modnim izborom na Pariškom tjednu mode ovoga utorka. Nosila je predimenzionirani sako u kombinaciji s balon-suknjom.

Glumica se pojavila na reviji Louisa Vuittona za proljeće 2025., a prema izvještajima nekih stranih medija, nadmašila je čak i modne kombinacije prikazane na pisti. Budući da je Zendaya ambasadorica ovog brenda, nije iznenađenje da je bila odjevena u Louis Vuitton od glave do pete.

Prema pisanju Marie Clairea, njezinu kombinaciju iz Cruise kolekcije za 2025. stilizirao je dugogodišnji modni stilist Law Roach. Zendaya je spojila moćne elemente iz '80-ih s povratkom trenda voluminoznih balon-suknji iz ranih 2000-ih, dok je odvažni crveni ruž dodatno naglasio njezin stajling.

Zendaya je nosila smoking-sako s predimenzioniranim bijelim ovratnikom, koji kao da je lebdio iznad njezinih ramena. Ispod sakoa nije nosila košulju, što je istaknulo duboki dekolte i dramatičan kontrast između iznimno širokih ramena i usko krojenog struka. Crvena marama u džepu bila je usklađena s njezinim jarko crvenim ružem.

"Ona je tako savršena", "Savršenstvo", "Zapanjujuće", "Volim ovaj outfit", "Modna ikona", "Bože, ona je tako savršena", samo su neki od komentara ispod videa Zendaye u spomenutom outfitu koji je na svom Instagramu podijelio njezin stilist.

Balon-trend ne ide nikamo tako skoro

Trend balon-suknji ove su godine prihvatile i mnoge druge zvijezde, uključujući Hailey Bieber i Kendall Jenner. Zendaya je svojim outfitom dokazala da ovaj komad ne izlazi iz mode tako skoro. Balon-suknje mogu biti odličan dodatak za jesensku garderobu, a ako želite jednu takvu u svojoj kolekciji, izdvojili smo nekoliko sličnih modela u nastavku.

Suknja-hlače, Zara, 25.95 eura
Suknja, Reserved, 35.99 eura
Suknja Patou, Farfetch, 535 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.